معرفی سدیم استات
سدیم استات، نمک
استیک اسید است و نام دیگر آن اتانوات سدیم است. مصارف گسترده ای در صنایع شیمیایی، بتون سازی، غذایی، گرمایشی و .. دارد. این ماده به دو فرم خشک و هیدراته در بازار موجود است. این نمک از واکنش سدیم بیکربنات در سرکه به صورت محلول سدیم استات در آب به دست میآید. به بیان دیگر جوش شیرین با سرکه واکنش میدهد و تبدیل به محلول سدیم استات در آب میشود که با آزادسازی
کربنیک اسید به صورت گاز کربن دیاکسید و آب همراه است
استات سدیم در صنایع مختلفی کاربرد دارد. در صنایع نساجی، سدیم استات،
سولفوریک اسید را خنثی می کند و به این ترتیب، کیفیت پارچه را افزایش می دهد. در عکاسی، استات سدیم بخشی از محلول ظاهر کننده ی عکس را تشکیل می دهد و مقاومت عکس را بالا می برد.در تولید لاستیک، استات سدیم با جلوگیری از جوشیدن یا گرم شدن بیش از حد لاستیک، به کنترل کلی پروزه کمک می کند. استات سدیم در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده و طعم دهنده عمل می کند. مثلا، استات سدیم به چیپس مزه ی سرکه نمکی می دهد. محلول سدیم استات و اسید استیک یک محلول بافر تشکیل می دهد که می تواند به طور نسبی، PH را ثابت نگه دارد و از این لحاظ در صنایع نفت و صنعت لوازم ارایشی و بهداشتی کاربرد دارد. همچنین در پزشکی، برای درمان اسید بالای خون و کمبود سدیم به کار می رود. ساختار مولکولی سدیم استات در شکل زیر ارائه شده است:
کاربرد صنعتی سدیم استات
- بیوتکنولوژی: استات سدیم به عنوان منبع کربن برای کشت باکتری ها استفاده می شود. استات سدیم همچنین برای افزایش بازده جداسازی DNA با رسوب اتانول مفید است
- صنعتی: استات سدیم در صنعت نساجی برای خنثی کردن جریان های ضایعات اسید سولفوریک و همچنین به عنوان یک مقاوم در برابر نور در هنگام استفاده از رنگ های آنیلین استفاده می شود. همچنین یک عامل ترشی در دباغی کروم است و به جلوگیری از ولکانیزاسیون کلروپرن در تولید لاستیک مصنوعی کمک می کند. در پردازش پنبه برای پدهای پنبه ای یکبار مصرف، از استات سدیم برای از بین بردن تجمع الکتریسیته ساکن استفاده می شود.
- طول عمر بتن: استات سدیم برای کاهش آسیب آب به بتن با عمل به عنوان یک درزگیر بتن استفاده می شود، در حالی که از نظر زیست محیطی بی خطرتر و ارزان تر از جایگزین اپوکسی رایج برای آب بندی بتن در برابر نفوذ آب است.
- غذا: استات سدیم ممکن است به عنوان چاشنی به غذا اضافه شود، گاهی اوقات به شکل دی استات سدیم، مجتمع یک به یک استات سدیم و اسید استیک، با توجه به شماره E262. اغلب برای دادن طعم نمک و سرکه به چیپس سیب زمینی استفاده می شود و ممکن است به عنوان جایگزینی برای خود سرکه روی چیپس سیب زمینی استفاده شود زیرا رطوبت را به محصول نهایی اضافه نمی کند. استات سدیم (بی آب) به طور گسترده ای به عنوان یک عامل افزایش دهنده ماندگاری، عامل کنترل pH استفاده می شود. خوردن آن در غلظت کم بی خطر است.
- محلول بافر: محلول استات سدیم (نمک پایه اسید استیک) و اسید استیک می تواند به عنوان یک بافر برای حفظ سطح نسبتاً ثابت pH عمل کند. این به ویژه در کاربردهای بیوشیمیایی که در آن واکنشها در محدوده اسیدی خفیف (pH 4-6) وابسته به pH هستند، مفید است.
کاربرد سدیم استات قطران شیمی
- مناسب برای مدارس (اهداف آموزشی)
- مناسب دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی
- مناسب صنایع و کارخانجات
- مناسب صنایع خانگی و کارگاهی
فروش سدیم استات قطران شیمی
فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش
سدیم استات در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گرید آموزشی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به مدارس، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، صنایع و کارخانجات است.
خرید روی سولفات قطران شیمی
کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا،
صفحه قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید سدیم استات می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ، ایتا، روبیکا با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.