لطفا چند لحظه صبر نمائید

سدیم هیدروکسید پرک (سود پرک) (دکتر مجللی) Sodium Hydroxide Flakes (Extra pure)

0.0 (0)

انتخاب بسته بندی :
موجودی ترکیبی کالا

بسته بندی : 1کیلوگرمی بسته بندی : 5 کیلوگرمی بسته بندی : 10 کیلوگرمی

توضیحات خلاصه

نام های مترادف:کاستیک سودا، سود سوز آور و سود کاستیک

آماده ارسال

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

140,000تومان
نقد و بررسی بازگشت

معرفی و کاربرد سدیم هیدروکسید پرک

NaOH یا کاستیک سودا یا سود سوز آور، ماده ای معدنی است که از آن برای کنترل pH و ایفای نقش بافر در تهیه بسیاری از مواد همچون محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند. این قلیای قوی در دمای اتاق جامدی کریستالی سفید و بدون بو است. در گذشته سدیم هیدروکسید در صابون استفاده می شد و امروزه نیز در فرمول ساخت بسیاری از مواد وجود دارد. به عنوان ماده ای مجاز برای افزودن مستقیم به غذا ( با گرید خوراکی E524) شناخته می شود. دو شکل رایج این ماده به صورت جامد پرک و گرانول می باشد. 

یکی از کاربردهای سدیم هیدروکسید اسکراب گاز به منظور حذف اسیدهای مخلوط در آن قبل از تزریق به محیط بازمی باشداز جمله این قبیل گازها می توان به گازهای حاصل از سوختن سوخت های فسیلی که حاوی مقدار قابل توجهی از دی اکسید گوگردهستند اشاره نمود. متدهای بسیاری جهت به دام انداختن گاز دی اکسید گوگرد وجود دارند. یکی از شناخته شده ترین این متدها که بصورت گسترده مورد استفاده قرار دارد، اسکراب گازهای مخلوط در محلول سدیم و کلسیم هیدروکسید می باشد. این متد در فرایندهای پالایشی متنوع مانند تصفیه بوکسیت استفاده می شود.

یکی دیگر از کاربردهای اصلی سدیم هیدروکسید در پروسه تولید کاغذ از چوب می باشد. این پروسه شامل متدهای متفاتی از جمله متد "کرافت" بوده که در متد مذکور چوب را با یک محلول حاوی مخلوطی از سولفید سدیم و هیدروکسید سدیم پالایش و پاکسازی می شود: از جمله این محصولات نامطلوب می توان به لیگنین، روغنهای نامحلول و سلولز خالص برگ ها اشاره نمود. سلولز پس از خالص سازی اولیه در این متد، همچنین طی فراوریهای مراحل بعدی، به اصلی ترین محصول جهت تولید کاغذ تبدیل می گردد. سایر کاربردهای سدیم هیدروکسید عبارتند از: تولید محصولات فعال سطحی (سورفکتانت‌ها )، صابون و سفید کننده ها. شکل ظاهری سدیم هیدروکسید، سود پرک در شکل زیر ارائه شده است.
 
شکل ظاهری سدیم هیدروکسید، سود پرک
 


کاربرد سود پرک

  • صنایع رنگرزی
  • تولید کارتن و کاغذ
  • صنایع چرم و نساجی
  • صنایع نفت و گاز و پترو شیمی
  • خنثی‌سازی اسید و باتری سازی
  • چربی گیرها و سایر صنایع وابسته
  • صنایع غذائی، صنایع شیر، کنسرو سازی
  • نوشابه سازی، کارخانه قند و شکر، کارخانه روغن
  • صنایع دارو سازی، الکل‌سازی و آرایشی و بهداشتی
  • صنایع فلزی و تولید شیشه روی، آلومینیوم، گالوانیزه و آبکاری
  •  صنعت نفت و گاز 
  •  صنایع نظامی
  •  صنعت پلیمر و پت


نکات ایمنی کار با سدیم هیدروکسید

این ماده را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید. بشکه های حاوی این ترکیب بعد از خالی شدن نیز می توانند خطرناک باشند. به دلیل جذب بالای کربن دی اکسید هوا توسط این ترکیب آن را در ظروف مقاوم به هوا نگهداری می نمایند. سدیم هیدروکسید به راحتی با چربی ها و روغن موجود بر روی پوست وارد واکنش می شود تا بتواند نمک تولید نماید. بنابراین این ماده بسیار خطرناک است و بعد از تماس با این ترکیب باید فورا محل آلوده شده را شست و شو داد. محلول های 0.5 مولار از این ماده باید با نام خورنده لیبل گذاری شوند و محلول های با غلظت 0.5–0.05 مولار می توانند منجر به حساسیت و تحریک پوست گردند.
 


فروش سدیم هیدروکسید، سود پرک دکتر مجللی

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش سدیم هیدروکسید پرک در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید سدیم هیدروکسید، سود پرک دکتر مجللی

جهت خرید سدیم هیدروکسید دکتر مجللی می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره  09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را  مستقیما از شرکت خریداری کنید.

 
مشخصات فنی بازگشت
CAS Number
1310-73-2
نام لاتین
Sodium hydroxide
فرمول شیمیایی
NaOH
جرم مولکولی
39.99 g/mole
نام های مترادف
White caustic, Caustic soda
دمای ذوب
323 °C
دمای جوش
1388 °C
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
پودر کریستالی سفید رنگ
گرید
Extra pure
شرکت تولید کننده
دکتر مجللی
لطفا چند لحظه صبر نمائید

کالاهای مرتبط

مقایسه 0 انصراف
whatsapp