با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
نام های مترادف: هیدروکسی متان، متیل الکل، متیل هیدرات، الکل چوب
ارسال به سراسر کشور
بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
متانول از خانواده الکل های آلی است و نام های رایج آن متیل الکل، الکل متیلیک، متیل هیدرات، متیل هیدروکسید و الکل چوب می باشد. متانول صنعتی یکی از سه محصول بسیار مهم صنایع شیمیایی در دنیا بوده و مواد بسیاری از آن مشتق میشوند. متانول یک الکل غیر خوراکی با فراریت بسیار بالاست که رنگی نداشته و بوی آن بسیار تندتر از اتانول می باشد. یکی از رایج ترین کاربرد های متانول صنعتی، استفاده از آن در تولید انواع ضد یخ است. متانول صنعتی به واسطه ویژگی های ذاتی اش، باعث کاهش نقطه انجماد محلول های آبی و افزایش نقطه جوش آن ها می شود. بنابراین تولید کنندگان ضد یخ از این الکل استفاده می کنند تا آب مورد استفاده برای شستشوی شیشه جلوی ماشین و یا آب رادیاتور یخ نزند.
در گذشته متانول صنعتی را از تقطیر تخریبی چوب به دست می آورند و این در حالی است که در دنیای امروز روش های جدید تری را برای تهیه این الکل به کار می گیرند. در روش مدرن، متانول از ترکیب مستقیم گاز مونواکسید کربن و هیدروژن در حضور کاتالیزور بدست می آید. پتانسیل های ذاتی متانول باعث شده تا بسیاری از افراد متخصص بپذیرند که این نوع الکل می تواند در آینده سوختی رایج، سازگار با محیط زیست و یکی از منابع انرژی پاک به حساب بیاید. گرچه همین حالا هم بسیاری از کارخانه ها از این ترکیب پرکاربرد به عنوان سوخت مصرفی خود استفاده می کنند. متانول صنعتی در درجه اول به عنوان یک حلال صنعتی شناخته شده که از این کاربرد این ماده شیمایی برای تهیه انواع جوهر، رزین، چسب و رنگ استفاده می شود. علاوه بر این موارد، این الکل نقش حلالیت خود را در زمینه داروسازی و آزمایشگاه های شیمی نیز به خوبی به نمایش می گذارد. ساختار مولکولی متانول در شکل زیر ارائه شده است:
ماده ریخته شده یا نشت شده را در ظروف بدون منفذ جمع آوری کنید. باقیمانده را با مقدار زیاد آب به بیرون هدایت کنید.
در مکان های مقاوم در برابر آتش سوزی نگهداری شود. جدا از اکسیدان های قوی نگهداری شود. در بسته نگه دارید. دور از گرما و منابع اشتعال نگهداری شود. دور از مواد ناسازگار مانند عوامل اکسید کننده، اسیدها، مواد قلیایی، رطوبت نگهداری شود.
به شدت با اکسیدان های قوی مانند نیترات جیوه و یا پرکلریت منیزم واکنش داده و منجر به آتش سوزی و انفجار می شود. بین متانول و فلزاتی از قبیل پتاسیم، منیزیم، اکسیدکننده هایی مثل پرکلرات باریم، برومین کلرین، پراکسید هیدروژن و سدیم در صورت وجود حرارت خاصیت انفجاری ایجاد می شود. متانول با کلروفرم، دی اتیل روی، کلریدسیانوریک و نیتریک اسید شدیداً واکنش می دهد. درصورت تجزیه حرارتی به دی اکسیدکربن و فرمالدئید تولید می شود.