لطفا چند لحظه صبر نمائید
CAS No: 67-56-1

متانول (نوترون) Methanol (USP)


0.0 (0)
بدون دیدگاه 1 پرسش و پاسخ

نام های مترادف: هیدروکسی متان، متیل الکل، متیل هیدرات، الکل چوب
ارسال این کالا فقط از طریق چاپار یا تیپاکس امکانپذیر است. لطفا پست را انتخاب نکنید.
خریدار موظف است کلیه دستورالعمل های استعمال مربوطه را مطالعه و با اطلاع کافی آن را خریداری کند.
پوشیدن دستکش، ماسک و عینک آزمایشگاهی الزامیست.
از بلیعدن، تماس با پوست و استنشاق خودداری کنید.
تضمین اصالت و کیفیت کالا

جهت ارتباط مستقیم روی آیکون مرتبط کلیک کنید
تضمین اصالت کالا

موجود نیست
متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.

کالاهای مشابه

معرفی

معرفی متانول آزمایشگاهی

متانول آزمایشگاهی از خانواده الکل های آلی است و نام های رایج آن متیل الکل، الکل متیلیک، متیل هیدرات، متیل هیدروکسید و الکل چوب می باشد. متانول یکی از سه محصول بسیار مهم صنایع شیمیایی در دنیا بوده و مواد بسیاری از آن مشتق می‌شوند. متانول یک الکل غیر خوراکی با فراریت بسیار بالاست که رنگی نداشته و بوی آن بسیار تندتر از اتانول می باشد. در گذشته متانول را از تقطیر تخریبی چوب به دست می آورند و این در حالی است که در دنیای امروز روش های جدید تری را برای تهیه این الکل به کار می گیرند. در روش مدرن، متانول از ترکیب مستقیم گاز مونواکسید کربن و هیدروژن در حضور کاتالیزور بدست می آید. پتانسیل های ذاتی متانول باعث شده تا بسیاری از افراد متخصص بپذیرند که این نوع الکل می تواند در آینده سوختی رایج، سازگار با محیط زیست و یکی از منابع انرژی پاک به حساب بیاید. گرچه همین حالا هم بسیاری از کارخانه ها از این ترکیب پرکاربرد به عنوان سوخت مصرفی خود استفاده می کنند.

متانول آزمایشگاهی شامل یک گروه متیل است که به یک گروه هیدروکسیل قطبی مرتبط است. با بیش از 20 میلیون تن تولید سالانه، به عنوان پیش ساز سایر مواد شیمیایی از جمله فرمالدئید، اسید استیک، متیل ترت بوتیل اتر، متیل بنزوات، آنیزول، پراکسی اسیدها و همچنین مجموعه ای از مواد شیمیایی تخصصی تر استفاده می شود. متانول همچنین به مقدار فراوان در مناطق ستاره ساز فضا یافت می شود و در نجوم به عنوان نشانگر چنین مناطقی استفاده می شود. از طریق خطوط گسیل طیفی آن شناسایی می شود. در سال 2006، ستاره شناسان با استفاده از آرایه تلسکوپ های رادیویی MERLIN در رصدخانه Jodrell Bank ابر بزرگی از متانول را در فضا به وسعت 463 ترمتر (288 میلیارد مایل) کشف کردند. در سال 2016، ستاره شناسان با استفاده از تلسکوپ رادیویی ALMA متانول را در یک دیسک تشکیل سیاره در اطراف ستاره جوان TW Hydrae شناسایی کردند. ساختار مولکولی متانول آزمایشگاهی در شکل زیر ارائه شده است:

ساختار مولکولی متانول آزمایشگاهی


کاربرد متانول

متانول در درجه اول به عنوان یک حلال صنعتی شناخته شده که از این کاربرد این ماده شیمایی برای تهیه انواع جوهر، رزین، چسب و رنگ استفاده می شود. علاوه بر این موارد، این الکل نقش حلالیت خود را در زمینه داروسازی و آزمایشگاه های شیمی نیز به خوبی به نمایش می گذارد. یکی از رایج ترین کاربرد های متانول، استفاده از آن در تولید انواع ضد یخ است. متانول به واسطه ویژگی های ذاتی اش، باعث کاهش نقطه انجماد محلول های آبی و افزایش نقطه جوش آن ها می شود. بنابراین تولید کنندگان ضد یخ از این الکل استفاده می کنند تا آب مورد استفاده برای شستشوی شیشه جلوی ماشین و یا آب رادیاتور یخ نزند.
 

دفع ضایعات متانول آزمایشگاهی

 ماده ریخته شده یا نشت شده را در ظروف بدون منفذ جمع آوری کنید. باقیمانده را با مقدار زیاد آب به بیرون هدایت کنید.


انبار کردن و جابه جایی متانول

 در مکان های مقاوم در برابر آتش سوزی نگهداری شود. جدا از اکسیدان های قوی نگهداری شود. در بسته نگه دارید. دور از گرما و منابع اشتعال نگهداری شود. دور از مواد ناسازگار مانند عوامل اکسید کننده، اسیدها، مواد قلیایی، رطوبت نگهداری شود.


خطرات شیمیایی متانول

به شدت با اکسیدان های قوی مانند نیترات جیوه و یا پرکلریت منیزم واکنش داده و منجر به آتش  سوزی و انفجار می شود. بین متانول و فلزاتی از قبیل پتاسیم، منیزیم، اکسیدکننده هایی مثل پرکلرات باریم، برومین کلرین، پراکسید هیدروژن و سدیم در صورت وجود حرارت خاصیت انفجاری ایجاد می شود. متانول با کلروفرم، دی اتیل روی، کلریدسیانوریک و نیتریک اسید شدیداً واکنش می دهد. درصورت تجزیه حرارتی به دی اکسیدکربن و فرمالدئید تولید می شود.
 

اثرات مواجهه کوتاه مدت

  • تحریک چشم ها
  • تحریک دستگاه تنفسی
  • تاثیر بر دستگاه اعصاب مرکزی


اثرات مواجهه طولانی مدت

  • سبب تخریب چربی پوست
  • تاثیر بر دستگاه تنفسی فوقانی و دستگاه اعصاب مرکزی و منجر به تحریک، سر درد، خستگی و فقدان تمرکز می شود.
  • مصرف گوارشی آن منجر به سیروز کبدی می شود.

فروش متانول آزمایشگاهی نوترون 

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش متانول در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.


خرید متانول آزمایشگاهی نوترون

جهت خرید متانول آزمایشگاهی نوترون می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره  09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را  مستقیما از شرکت خریداری کنید.

مشخصات فنی
CAS Number
67-56-1
نام لاتین
Methanol
فرمول شیمیایی
CH3OH
جرم مولکولی
32.04 g/mole
نام های مترادف
Hydroxymethane, MeOH, Methyl alcohol, Methyl hydroxide, Methylic alcohol, Methylol
دمای ذوب
-97.6 °C
دمای جوش
64.7 °C
رنگ
بی رنگ
شکل ظاهری
مایع
دمای خود آتشگیری
470 °C
گرید
USP
شرکت تولید کننده
نوترون
طول موج جذبی
205 nm
لطفا چند لحظه صبر نمائید
پرسش‌های متداول

متانول در درجه اول به عنوان یک حلال صنعتی برای کمک به ایجاد جوهر، رزین، چسب و رنگ استفاده می شود. همچنین به عنوان یک حلال در ساخت مواد و محصولات دارویی مهم مانند کلسترول، استرپتومایسین، ویتامین ها و هورمون ها استفاده می شود.

کالاهای مرتبط