لطفا چند لحظه صبر نمائید

اسید سیتریک خشک (نوترون) Citric acid ( USP)


انتخاب بسته بندی :
موجودی ترکیبی کالا

بسته بندی : 1 کیلوگرمی بسته بندی : 10 کیلوگرمی

توضیحات خلاصه

جوهر لیمو، اسید سیتریک بدون آب، نمک ترش

آماده ارسال

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

250,000تومان
نقد و بررسی بازگشت

معرفی اسید سیتریک خشک

اسید سیتریک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی HOC(CO2H)(CH2CO2H)2 است. این یک اسید آلی ضعیف بی رنگ است. به طور طبیعی در مرکبات وجود دارد. در بیوشیمی، یک واسطه در چرخه اسید سیتریک است که در متابولیسم همه موجودات هوازی رخ می دهد. سالانه بیش از دو میلیون تن از این ترکیب تولید می شود. به طور گسترده ای به عنوان اسیدی کننده، طعم دهنده و عامل کیلیت استفاده می شود. اسید سیتریک در انواع میوه ها و سبزیجات، به ویژه مرکبات، وجود دارد. لیمو و لیموترش دارای غلظت بالایی از اسید هستند. می تواند تا 8 درصد از وزن خشک این میوه ها را تشکیل دهد. از آنجایی که این اسید یکی از اسیدهای خوراکی قوی‌تر است، استفاده غالب از اسید سیتریک به عنوان طعم‌دهنده و نگهدارنده در غذاها و نوشیدنی‌ها، به‌ویژه نوشابه‌ها و آب نبات‌ها است. در اتحادیه اروپا با شماره E330 نشان داده می شود. نمک های سیترات فلزات مختلف برای رساندن آن مواد معدنی به شکل بیولوژیکی موجود در بسیاری از مکمل های غذایی استفاده می شود. اسید سیتریک 247 کیلو کالری در 100 گرم دارد.

اسید سیتریک را می توان به بستنی به عنوان یک عامل امولسیون کننده برای جلوگیری از جدا شدن چربی ها، به کارامل برای جلوگیری از کریستال شدن ساکارز یا در دستور العمل ها به جای آب لیموی تازه اضافه کرد. اسید سیتریک همراه با بی کربنات سدیم در طیف گسترده ای از فرمول های جوشان، هم برای خوردن (مانند پودرها و قرص ها) و هم برای مراقبت شخصی (مانند نمک های حمام، بمب های حمام، و تمیز کردن چربی) استفاده می شود. اسید سیتریک که به صورت پودر خشک فروخته می شود، به دلیل شباهت ظاهری آن به نمک خوراکی، معمولاً در بازارها و مواد غذایی به عنوان نمک ترش فروخته می شود. در کاربردهای آشپزی، به عنوان جایگزینی برای سرکه یا آب لیمو، که در آن اسید خالص مورد نیاز است، استفاده می شود. اسید سیتریک را می توان در رنگ آمیزی مواد غذایی برای متعادل کردن سطح pH یک رنگ معمولی استفاده کرد.
 


کاربردهای اسید سیتریک

  • افزودنی در مواد غذایی یرای تقویت طعم و مزه
  • افزودنی به محصولات آرایشی بهداشتی
  • شار لحیم کاری
  • تولید فیلم عکاسی
  • از بین بردن رسوبات آهکی از دیگهای بخار
  •  تصفیه آب
  • جلوگبری کننده از سم بوتولیسم در کنسروها
  •  آبکاری و برنزه سازی چرم
  • داروسازی و پلیمر
  • خوراک دام


ویژگی های مولکولی اسید سیتریک

این ماده را می توان به صورت بی آب (اسید سیتریک خشک) یا مونوهیدرات به دست آورد. شکل بی آب از آب گرم متبلور می شود، در حالی که مونوهیدرات زمانی تشکیل می شود که اسید سیتریک از آب سرد متبلور شود. اسید سیتریک مونوهیدرات را می توان در حدود 78 درجه سانتی گراد به فرم بی آب تبدیل کرد. این ماده همچنین در اتانول مطلق (بی آب) در دمای 15 درجه سانتی گراد حل می شود. با از دست دادن دی اکسید کربن بالاتر از حدود 175 درجه سانتیگراد تجزیه می شود. اسید سیتریک یک اسید تری بازیک است، با مقادیر pKa، برون یابی شده به قدرت یونی صفر، 3.128، 4.761، و 6.396 در 25 درجه سانتی گراد. pKa گروه هیدروکسیل، با استفاده از طیف‌سنجی 13C NMR، 14.4 است. نمودار زایی نشان می دهد که محلول های اسید سیتریک محلول های بافری بین pH 2 و pH 8 هستند. در سیستم های بیولوژیکی با pH 7، دو گونه موجود یون سیترات و یون سیترات تک هیدروژن هستند. بافر هیبریداسیون SSC 20X یک نمونه در استفاده رایج است. ساختار شیمیایی اسید سیتریک خشک در شکل زیر ارائه شده است:

ساختار شیمیایی اسید سیتریک خشک


 

فروش اسید سیتریک خشک نوترون

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش اسید سیتریک در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.

خرید اسید سیتریک خشک نوترون

جهت خرید اسید سیتریک خشک آزمایشگاهی نوترون می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.
مشخصات فنی بازگشت
CAS Number
77-92-9
نام لاتین
Citric acid
فرمول شیمیایی
C6H8O7
جرم مولکولی
192.123 g/mole
نام های مترادف
جوهر لیمو
دمای ذوب
156 °C
دمای جوش
310 °C
رنگ
سفید
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
جامد
گرید
USP
شرکت تولید کننده
نوترون
لطفا چند لحظه صبر نمائید

در صورت تماس طولانی مدت، این مواد موجب آسیب به پوست، چشم، دندان و درد معده، مشکلات آلرژیک و تنفسی، درد مفاصل، تورم، حالت تهوع و استفراغ می شود. بعد از مصرف این ماده اگر بیماری های کلیوی، قلبی، فشارخون بالا، سابقه حمله قلبی، مشکلات ادرار، ورم یا اسهال دارید، به پزشک خود مراجعه کنید.

اسید سیتریک برای تنظیم سطح pH کرم ها، لوسیون ها و ژل ها اضافه می شود تا با سطح pH طبیعی پوست ما مطابقت داشته باشد. هنگامی که به صورت موضعی روی پوست اعمال می شود، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و به پنهان کردن علائم پیری کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در این اسید به ترمیم پوست و تقویت غدد خونی کمک می کنند.

کالاهای مرتبط

مقایسه 0 انصراف