معرفی کورکومین
کورکومین یک ماده شیمیایی زرد روشن است که توسط گیاهان گونه
Curcuma longa تولید می شود. این کورکومینوئید اصلی زردچوبه، عضوی از خانواده زنجبیل است. به عنوان یک مکمل گیاهی، مواد آرایشی، طعم دهنده غذا، و رنگ خوراکی فروخته می شود. از نظر شیمیایی، آن یک دیاریل هپتانوئید است که به گروه کورکومینوئیدها تعلق دارد که رنگدانه های فنولی مسئول رنگ زرد زردچوبه هستند. ساختار شیمیایی کورکومین در تصویر زیر ارائه شده است:
رایج ترین کاربردها به عنوان یک ماده در مکمل های غذایی، در لوازم آرایشی، به عنوان طعم دهنده برای غذاها، مانند نوشیدنی های با طعم زردچوبه در آسیای جنوبی و جنوب شرقی و به عنوان رنگ آمیزی برای مواد غذایی، مانند پودر کاری، خردل، کره، پنیرها به عنوان یک افزودنی غذایی برای رنگ نارنجی مایل به زرد در غذاهای آماده، عدد E آن در اتحادیه اروپا E 100 است. همچنین توسط FDA ایالات متحده برای استفاده به عنوان رنگ خوراکی در ایالات متحده تایید شده است.
کاربرد دارویی کورکمین
در سالهای اخیر مطالعات متعددی در زمینه پتانسیل درمانی کورکومین منتشر شده است. ایم ماده زیستی دارای فعالیت های آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد سرطانی و جوان کنندگی است. عواملی که فعالیت زیستی کورکومین یا آنالوگ های آن را محدود می کنند عبارتند از: ناپایداری شیمیایی، نامحلول بودن در آب، فقدان فعالیت هدف قوی و انتخابی، فراهمی زیستی کم، توزیع بافت محدود، و متابولیسم گسترده. کورکومین بسیار کمی از دستگاه گوارش خارج می شود و بیشتر آن بدون تغییر از طریق مدفوع دفع می شود. اگر کورکومین در مقادیر معقول وارد پلاسما شود، خطر مسمومیت بالایی وجود دارد، زیرا بیوقفه است و با چندین پروتئین شناخته شده برای افزایش خطر عوارض جانبی، از جمله hERG، سیتوکروم P450s و گلوتاتیون S-ترانسفراز، تعامل دارد. کورکومین در آب نامحلول است و درحلال های آلی همانند
اتانول،
متانول،
دی کلرومتان،
کلروفروم و .. حل می شود. ماکزیمم طول جذب آن 425 نانومتر می باشد. نقطه ذوب آن 183 درجه سانتیگراد است. وزن مولکولی کورکومین 368.385 گرم است.
سمیت کورکومین
کورکومین که جزئی از زردچوبه است، ممکن است با داروهای تجویزی و مکمل های غذایی تداخل داشته باشد. در مقادیر زیاد، ممکن است برای زنان در دوران بارداری خطرناک باشد. ممکن است عوارض جانبی مانند حالت تهوع، اسهال، کهیر، یا سرگیجه ایجاد کند. دو مطالعه اولیه بالینی در بیماران سرطانی که دوزهای بالای کورکومین مصرف می کردند (تا 8 گرم در روز به مدت 3 تا 4 ماه) هیچ سمیتی را نشان ندادند، اگرچه برخی از افراد تهوع یا اسهال خفیف را گزارش کردند. استفاده مورد نظر از آن به عنوان یک افزودنی غذایی به طور کلی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده ایمن شناخته شده است.
روش سنتز کورکومین
مسیر بیوسنتزی کورکومین نامشخص است. در سال 1973، پیتر جی رافلی و دونالد آ وایتینگ دو مکانیسم برای بیوسنتز کورکومین پیشنهاد کردند. مکانیسم اول شامل واکنش گسترش زنجیره ای توسط سینامیک اسید و 5 مولکول مالونیل کوآ است که در نهایت به یک کورکومینوئید آریلیز می شود. مکانیسم دوم شامل دو واحد سینامات است که توسط مالونیل-CoA با هم جفت می شوند. هر دو از اسید سینامیک به عنوان نقطه شروع خود استفاده می کنند که از اسید آمینه فنیل آلانین مشتق شده است. بیوسنتز گیاهی که با اسید سینامیک شروع می شود در مقایسه با اسید p-کوماریک رایج تر، نادر است. تنها چند ترکیب شناسایی شده، مانند آنیگوروفون و پینوسیلوین، از اسید سینامیک ساخته میشوند.
فروش کورکومین دلتاکم
فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش
مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش کورکمین در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز و تضمینی در گرید فوق خالص آزمایشگاهی و از برندهای معتبر اروپایی به پژوهشگران و دانشگاهیان است.
خرید کورکومین دلتاکم
کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا، صفحه
قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید کورکومین آزمایشگاهی دلتاکم می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.