معرفی و کاربرد ژلاتین
ژلاتین یک ماده ی غذایی نیمه شفاف و بدون طعم بوده که عموما از کلاژن موجود در اجزای بدن حیوانات استخراج می شود. این ماده در حالت خشک ترد و شکننده و وقتی مرطوب است به شکل آدامس است. همچنین ممکن است به عنوان کلاژن هیدرولیز شده، هیدرولیزات کلاژن، هیدرولیزات ژلاتین، ژلاتین هیدرولیز شده و پپتیدهای کلاژن بعد از اینکه تحت هیدرولیز قرار گرفت، نامیده شود. ژلاتین معمولا به عنوان نماینده ای جهت افزایش غلظت در غذا، مایعات، داروها و کپسول های ویتامین، فیلم های عکاسی، کاغذها و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.
ژلهها، مارمالادها، آبنباتها، پاستیلها، بستنیها و برخی شیرینیها از جمله فراوردههایی هستند که در ساخت آنها از ژلاتین استفاده میشود. بهمنظور بالابردن کیفیت خوراکیهای حاوی ژلاتین، لازم است که این ماده به روش درست از استخوان استخراج شود که یکی از بهترین روشها، روش آنزیمی است.
کاربرد ژلاتین قطران شیمی
- مناسب برای مدارس (اهداف آموزشی)
- مناسب دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی
- مناسب صنایع و کارخانجات
- مناسب صنایع خانگی و کارگاهی
فروش ژلاتین قطران شیمی
فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش
ژلاتین در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گرید آموزشی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به مدارس، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، صنایع و کارخانجات است.
خرید ژلاتین قطران شیمی
کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا،
صفحه قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید ژلاتین می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ، ایتا، روبیکا با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.