لطفا چند لحظه صبر نمائید

0.0 (0)
بدون دیدگاه

گارانتی اصالت کالا
ارسال سریع به سراسر کشور
گارانتی برگشت وجه

جهت ارتباط مستقیم روی آیکون مرتبط کلیک کنید
تضمین اصالت کالا

موجود نیست
متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.

معرفی

معرفی آسپارتام

آسپارتام یک ترکیب شیرین کننده است و در دسته ترکیبات کم کالری قرار دارد. این ماده به علت کم کالری بودن، جایگزین مناسبی برای کاهش مصرف قند است و در عین حال احساس ایجاد یک طعم شیرین و لذت بخش را فراهم می کند. آسپارتام حدود 200 برابر شیرین تر از شکر است و به همین دلیل تنها مقدار کمی از شیرین کننده برای مطابقت با شیرینی شکر مورد نیاز است. در بسته‌های رومیزی و غذاها و نوشیدنی‌های آماده، آسپارتام اغلب با سایر شیرین‌کننده‌ها یا اجزای غذا ترکیب می‌شود تا طعم تلخ را به حداقل برساند و طعم کلی را تقویت کند. 

آسپارتام از دو اسید آمینه شامل  اسید آسپارتیک و فنیل آلانین تشکیل شده است. وقتی آن را مصرف می کنند، این ترکیب به اسید آمینه های خود تجزیه شده و در متابولیسم و سنتز پروتئین استفاده می شود. علاوه بر اسید آسپارتیک و فنیل آلانین، در نتیجه تجزیه آن مقداری متانول نیز تولید می شود، ترکیبی که به طور طبیعی در غذاهایی مانند میوه ها و سبزیجات و آب آن ها یافت می شود. مقدار متانول حاصل از مصرف یک نوشیدنی شیرین شده با آسپارتام حدود 5 تا 6 برابر کمتر از مقدار حاصل از همان حجم آب گوجه فرنگی است.
 


خواص و ویژگی های آسپارتام

فرمول آسپارتام به صورت C14H18N2O5 بوده و جرم مولکولی آن ۳۰۷/۲۹۴ گرم بر مول است. به صورت پودر سفید رنگ و بدون بو موجود است. چگالی آن حدود ۳۴/۱ گرم بر سانتیمتر مکعب بوده و در دمای ۲۴۶ تا ۲۴۷ درجه سانتیگراد ذوب می شود و در آب کم محلول است. در دماهای بالاتر از نقطه ذوب، کم کم شروع به تجزیه شدن کرده و ساختار آن تخریب می شود. نام آیوپاک آن، متیل آلفا آسپارتیل فنیل آلانینات بوده و آن را با نام ۱-متیل استر نیز می شناسند. در واقع این ماده یک ترکیب دی پپتید است که از تراکم گروه آلفا کربوکسی اسید با یک گروه آمینو متیل فنیل آلانینات تهیه شده است. ساختار مولکولی آسپارتام در شکل زیر ارائه شده است:
ساختار مولکولی آسپارتام


کاربرد آسپارتام

آسپارتام حدود 180 تا 200 برابر شیرین تر از ساکارز (شکر سفره) است. با توجه به این خاصیت، حتی اگر این ماده هنگام متابولیزه شدن 4 کیلوکالری (17 کیلوژول) انرژی در هر گرم تولید کند، مقدار آسپارتام مورد نیاز برای ایجاد طعم شیرین آنقدر کم است که سهم کالری آن ناچیز است. طعم آسپارتام و سایر شیرین‌کننده‌های مصنوعی با طعم شکر سفره در زمان شروع و مدت زمان ماندگاری شیرینی آن متفاوت است، اگرچه طعم این ماده در میان شیرین‌کننده‌های مصنوعی تایید شده به طعم قند نزدیک‌ تر است. ماندگاری شیرینی آن نیز بیشتر از ساکارز است، بنابراین اغلب با سایر شیرین کننده های مصنوعی مانند آسه سولفام پتاسیم مخلوط می شود تا طعم کلی بیشتر شبیه شکر ایجاد کند.
 


فروش آسپارتام دلتاکم

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش  آسپارتام در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.


خرید آسپارتام دلتاکم

کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا، صفحه قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید آسپارتام دلتاکم می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره  09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را  مستقیما از شرکت خریداری کنید.
مشخصات فنی
CAS Number
22839-47-0
نام لاتین
Aspartame
فرمول شیمیایی
C14H18N2O5
جرم مولکولی
294.307 g/mole
نام های مترادف
E951
دمای ذوب
246 °C
لطفا چند لحظه صبر نمائید

کالاهای مرتبط