با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
مناسب مدارس و اهداف آموزشی
مناسب کارهای آزمایشگاهی، کارگاهی، صنایع و کارخانجات
خریدار موظف است کلیه دستورالعمل های استعمال مربوطه را مطالعه و با اطلاع کافی آن را خریداری کند.
پوشیدن دستکش، ماسک و عینک آزمایشگاهی الزامیست.
از بلیعدن، تماس با پوست و استنشاق خودداری کنید.
ارسال به سراسر کشور
بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
بسته بندی : 250 گرمی
نشاسته یا استارچ یا amylum یک کربوهیدارت پلیمری است که از تعداد زیادی واحد های گلوکز متصل به هم توسط پیوند های گلوسیدی تشکیل شده است. این پلی ساکارید توسط اکثر گیاهان سبز به عنوان یک ذخیره ی انرژی تولید می شود. متداول ترین کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی انسان است و مقادیر آن در مواد غذایی نظیر سبب زمینی، گندم، ذرت، برنج و کاساو زیاد است. این کربوهیدرات در فرم خالص خود یک پودر سفید، بدون طعم و بدون بو است که در آب سرد یا الکل حل نمی شود. از دو نوع مولکول شکل گرفته است: آمیلوز مارپیچی و خطی و آمیلوپکتین منشعب. بسته به گیاه، این کربوهیدرات بر اساس وزن معمولا حاوی 20 تا 25 درصد آمیلوز و 75 تا 80 درصد آمیلوپکتین است. گلیکوژن، ذخیره گلوکز حیوانات، یک مدل منشعب تر از آمیلوپکتین است.
در صنعت دارویی، از نشاسته به عنوان یک اکسپیانت ( یک ماده ی غیر فعال که نقش محیط برای دارو یا ماده ی فعال دیگر دارد) به عنوان یک disintegrant قرص یا به عنوان به هم چسباننده استفاده می شود. نشاسته به طور وسیعی در صنایع غذایی، تولید نان، تولید رب و سس به عنوان غلیظ کننده، صنعت کاغذ، تولید چسب و همچنین صنعت نساجی به عنوان آهار پارچه کاربرد دارد.