با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
نام های متداول: صمغ زانتان
گارانتی اصالت کالا
ارسال سریع به سراسر کشور
گارانتی برگشت وجه
بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
بسته بندی : 1 کیلوگرمی
در صنعت نفت، صمغ زانتان به مقدار زیاد برای غلیظ کردن گل حفاری استفاده می شود. این سیالات جامدات بریده شده توسط مته حفاری را به سطح می برند. صمغ زانتان رئولوژی "پایین" عالی را ارائه می دهد. هنگامی که گردش موادمتوقف می شود، مواد جامد در سیال حفاری معلق می مانند. استفاده گسترده از حفاری افقی و تقاضا برای کنترل خوب مواد جامد حفاری شده منجر به گسترش استفاده از آن شده است. به بتن ریخته شده در زیر آب اضافه شده است تا ویسکوزیته آن را افزایش داده و از خشک شدن آن جلوگیری کند.
در لوازم آرایشی از صمغ زانتان برای تهیه ژل آب استفاده می شود. همچنین در امولسیون های روغن در آب برای افزایش ادغام قطرات استفاده می شود. صمغ زانتان برای کاربردهای بالقوه آن در مهندسی بافت برای ساخت هیدروژل ها و داربست هایی که از تشکیل بافت سه بعدی پشتیبانی می کنند، تحت تحقیقات اولیه است. در غذاها، صمغ زانتان در سس ها و سس های سالاد رایج است. با تثبیت امولسیون به جلوگیری از جدا شدن روغن کمک می کند، اگرچه امولسیون کننده نیست. صمغ زانتان همچنین به تعلیق ذرات جامد مانند ادویه ها کمک می کند. صمغ زانتان به ایجاد بافت مطلوب در بسیاری از بستنی ها کمک می کند. خمیر دندان اغلب حاوی صمغ زانتان به عنوان چسبنده برای یکنواخت نگه داشتن محصول است. صمغ زانتان همچنین به غلیظ شدن جایگزین های تخم مرغ تجاری ساخته شده از سفیده تخم مرغ کمک می کند تا جایگزین چربی و امولسیفایرهای موجود در زرده شود.
همچنین روشی ارجح برای غلیظ کردن مایعات برای کسانی است که دارای اختلالات بلع هستند، زیرا رنگ یا طعم غذاها یا نوشیدنی ها را در سطوح مصرف معمولی تغییر نمی دهد. در پخت بدون گلوتن، از صمغ زانتان برای ایجاد چسبندگی به خمیر یا خمیر استفاده می شود که در غیر این صورت با گلوتن حاصل می شد. در بیشتر غذاها در غلظت های 0.5 درصد یا کمتر استفاده می شود. صمغ زانتان در طیف گسترده ای از محصولات غذایی مانند سس ها، سس ها، محصولات گوشت و مرغ، محصولات نانوایی، محصولات قنادی، نوشیدنی ها، محصولات لبنی و غیره استفاده می شود.