معرفی و کاربرد ژلاتین
ژلاتین یک ماده ی غذایی نیمه شفاف و بدون طعم بوده که عموما از کلاژن موجود در اجزای بدن حیوانات استخراج می شود. این ماده در حالت خشک ترد و شکننده و وقتی مرطوب است به شکل آدامس است. همچنین ممکن است به عنوان کلاژن هیدرولیز شده، هیدرولیزات کلاژن، هیدرولیزات ژلاتین، ژلاتین هیدرولیز شده و پپتیدهای کلاژن بعد از اینکه تحت هیدرولیز قرار گرفت، نامیده شود. ژلاتین معمولا به عنوان نماینده ای جهت افزایش غلظت در غذا، مایعات، داروها و کپسول های ویتامین، فیلم های عکاسی، کاغذها و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.
ژلهها، مارمالادها، آبنباتها، پاستیلها، بستنیها و برخی شیرینیها از جمله فراوردههایی هستند که در ساخت آنها از ژلاتین استفاده میشود. بهمنظور بالابردن کیفیت خوراکیهای حاوی ژلاتین، لازم است که این ماده به روش درست از استخوان استخراج شود که یکی از بهترین روشها، روش آنزیمی است.
فروش ژلاتین
فروشگاه ای آز فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی است که آماده فروش ژلاتین با بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در بسته بندی های: 5 گرمی، 10 گرمی، 25 گرمی، 50 گرمی، 100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
خرید ژلاتین
شما می توانید ژلاتین را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی ای آز در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.