با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
قبل از شروع به استفاده از ترازو، مطمئن شوید که کالیبره شده است. کالیبراسیون فقط زمانی انجام می شود که ترازو در سطح باشد. ممکن است لازم باشد که پایه های پشتی تعادل ترازو را تنظیم کنید. پس از تراز شدن، ترازو را کالیبره کنید و اگر برای اولین بار پس از قطع برق از آن استفاده می کنید، چهار ساعت زمان بگذارید تا به دمای کار خود (معمولاً دمای اتاق) برسد.
کالیبراسیون مجدد ترازو ممکن است در آزمایشگاه شما انجام شود، یا ممکن است به نماینده سازنده نیاز داشته باشد، اما ترازو های کالیبره شده ضعیف بر دقت تمام داده های شما از این مرحله به بعد تأثیر منفی می گذارد. تمرین خوبی است که قبل از اندازهگیری هر وزن، نمونه را بردارید، و وزن ظرف را ثبت کنید. این کار با اتصال پلاگین و کار Sartorius آسان میشود. برای اطمینان از تارینگ قابل اعتماد، صبور باشید و صبر کنید تا عدد ترازو به 0.000 برسد.
برخی از نمونهها به مراقبت بیشتری نیاز دارند. نمونههای گرم یا داغ باید ابتدا اجازه خنک شدن داشته باشند و نمونههای رطوبتسنجی به سرعت با درهای ترازو بسته وزن شوند تا از جذب رطوبت جلوگیری شود که بر اندازهگیریهای شما تأثیر میگذارد. برای دقیق ترین اندازه گیری همه نمونه ها، آنها باید در مرکز ترازوی قرار گیرند.
همچنین باید مطمئن شوید که از ترازوی صحیح برای مقداری که میخواهید وزن کنید و یک محفظه توزین با اندازه مناسب استفاده میکنید. برخی از ترازوها ممکن است نتوانند مقادیر بسیار کمی از مواد را اندازه گیری کنند، اما ترازوهای آنالتیکی وجود دارند که می توانند تا 1 میکروگرم وزن داشته باشند. ظرف توزینی که خیلی کوچک است احتمال ریختن نمونه شما را بیشتر می کند، ترازو شما را کثیف می کند و اندازه گیری شما را نادرست می کند، و ظرفی که خیلی بزرگ است ممکن است منجر به چسبیدن بخشی از نمونه شما به ظرف شود. برند Sartorius ظروف توزین و کاغذهایی با اندازه های مختلف را عرضه می کند، بنابراین یکی برای مطابقت با نیازهای شما وجود خواهد داشت.