با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
مناسب مدارس و اهداف آموزشی
مناسب کارهای آزمایشگاهی، کارگاهی، صنایع و کارخانجات
خریدار موظف است کلیه دستورالعمل های استعمال مربوطه را مطالعه و با اطلاع کافی آن را خریداری کند.
پوشیدن دستکش، ماسک و عینک آزمایشگاهی الزامیست.
از بلیعدن، تماس با پوست و استنشاق خودداری کنید.
ارسال به سراسر کشور
بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
موم پارافین برای اولین بار در سال 1830 توسط شیمیدان آلمانی کارل فون رایشنباخ ایجاد شد، زمانی که وی تلاش کرد روشی را برای جداسازی و تصفیه موثر مواد مومی که به طور طبیعی در نفت وجود دارد ایجاد کند. پارافین یک پیشرفت بزرگ در صنعت شمع سازی بود، زیرا به طور تمیز می سوزد و تولید آن ارزان تر از سایر سوخت های شمع بود. موم پارافین در ابتدا از نقطه ذوب پایینی رنج می برد. این با افزودن اسید استئاریک برطرف شد. تولید موم پارافین در اوایل قرن بیستم به دلیل رشد صنایع بسته بندی روغن و گوشت، که پارافین و اسید استئاریک را به عنوان محصولات جانبی ایجاد می کرد، از رونق برخوردار شد.
شمع سازی
کنده کاری موم
روانکاری زنجیر دوچرخه
روکش هایی برای کاغذ موم دار یا پنبه موم شده
موم پارافین درجه غذایی:
پوشش براق مورد استفاده در آب نبات سازی؛ اگرچه خوراکی است، اما غیر قابل هضم است، بدون اینکه تجزیه شود از بدن عبور می کند
پوشش برای بسیاری از انواع پنیر سخت، مانند پنیر ادام
درزگیر برای شیشه ها، قوطی ها و بطری ها
افزودنی آدامس
فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش پارفین جامد در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گرید آموزشی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به مدارس، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، صنایع و کارخانجات است.
کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا، صفحه قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید پارفین جامد می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ، ایتا، روبیکا با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.