لطفا چند لحظه صبر نمائید

شماره ی پیام رسان ها  فقط جهت شرکت ها و فروش سازمانی 09121419192

CAS No:585-88-6

مالتیتول (دلتاکم) Maltitol (DeltaChem)


0.0 (0)
بدون دیگاه

تضمین اصالت و کیفیت کالا
ارسال به سراسر کشور

موجود نیست
متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید
معرفی

معرفی مالتیتول

مالتیتول، نوعی کربوهیدرات است که با عنوان الکل شیرین یا پلی ال شناخته می شود و به عنوان جایگزین شکر استفاده می شود. این ترکیبات محلول در آب هستند و به طور طبیعی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات وجود دارد. مالتیتول از نشاسته های غنی از قند مالتوز ( نوعی دی ساکارید متشکل از دو مولکول گلوکز) تولید می شود. در اقلام غذایی مانند غذاهای پخته شده، آدامس، شکلات بدون شکر، روکش شکلاتی، آب نبات های سفت و بستنی، شیرینی و بافت خامه ای استفاده می شود. 
 


خواص و ویژگی های مالتیتول

مانند اکثر شیرین کننده های دیگر، این ماده نه به اندازه شکر شیرین است و نه به آن اندازه کالری دارد. به طوری که به طور تقریبی ۷۵ تا ۹۰ درصد شکر شیرین است و در هرگرم نیم کالری انرژی دارد. یعنی یک گرم مالتیتول ۲.۱ کالری دارد و یک گرم شکر ۴ کالری انرژی دارد. باعث پوسیدگی دندان نمی شود و تاثیر کمی بر قند خون دارد. 

نام شیمیایی آن به صورت 4-O-α-glucopyranosyl-d-sorbitol است. همچنین به صورت تجاری با عنوان مالتی سوییت شناخته می شود. دارای جرم مولکولی ۳۴۴.۳۱ گرم بر مول است. به صورت کریستال های سفید و متمایل قهوه ای، بدون بو و با مزه شیرین است و ظاهری شبیه شکر دارد. با روشی مشابه ساکارز، پس از مایع شدن در اثر حرارت شدید (نقطه ذوب ۱۴۵ درجه سانتیگراد و نقطه جوش ۷۸۸ درجه سانتیگراد) کاراملی می شود. بلورهای آن براحتی در مایعات گرم مانند آب حل می شوند. به طور کلی در آب کاملا محلول و در اتانول کم محلول است. در دمای اتاق به صورت پودری بوده، اما به طور کلی به شکل های کریستالی، پودری و مایع نیز در دسترس است. سختار شیمیایی آن در شکل زیر ارائه شده است:
ساختار مولکولی مالتیتول


کاربرد مالتیتول

مهم ترین کاربرد این ماده به عنوان شیرین کننده مواد غذایی است چرا که در مقایسه با دیگر شیرین کننده ها مانند ساکارز کالری کمتری دارد و در نتیجه گزینه بهتری برای مصرف است. علاوه بر آن این ماده می تواند به عنوان جایگزینی برای چربی ها نیز استفاده شود چرا که موجب ایجاد یک بافت منسجم و خامه ای در مواد غذایی می شود. همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، از این ترکیب در تولید انواع شیرینی های بدون قند مانند آدامس، شکلات، بستنی و مواد غذایی پخته شده استفاده می شود. 

از دیگر کاربردهای این ترکیب می توان به کاربرد آن در صنعت محصولات آرایشی و مراقبت از پوست اشاره کرد. این ترکیب می تواند در محصولات نرم کننده و مرطوب کننده استفاده شود. همچنین به عنوان ماده خوشبو کننده در مواد آرایشی و بهداشتی نیز کاربرد دارد.

 

فروش مالتیتول دلتاکم

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش مالتیتول در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.



خرید مالتیتول دلتاکم

کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا، صفحه قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید مالتیتول می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره  09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را  مستقیما از شرکت خریداری کنید.
مشخصات فنی
CAS Number
585-88-6
نام لاتین
Maltitol
فرمول شیمیایی
C12H24O11
جرم مولکولی
344.313 g/mole
دمای ذوب
145 °C
لطفا چند لحظه صبر نمائید

کالاهای مرتبط