با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
تضمین اصالت و کیفیت کالا
ارسال به سراسر کشور
بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
لسیتین سویا نوترون ترکیبی طبیعی از فسفولیپیدهای سویا است که بهعنوان یک امولسیفایر، پایدارکننده و عامل پراکندهساز در فرمولاسیونهای غذایی، دارویی، آرایشی و صنعتی به کار میرود. این محصول در بستهبندیهای متنوع و با آنالیز کیفی مناسب برای کاربردهای حساس عرضه میشود.
روغن سویا یک منبع مهم فسفولیپید می باشد. فسفولیپید جداشده از این روغن تحت نام لسیتین سویا به بازار عرضه می شود. لسیتین در اصل مخلوطی از فسفو لیپیدهای مختلف و مواد دیگر مانند اسید گلیسرول، فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اینوزیتول و … است. لسیتین در تمام موجودات زنده یافت می شود. لسیتین (فسفاتیدیل کولین) مهم ترین فسفو لیپید غشا سلولی است که در اکثر پستاندارن وجود دارد. لسیتین در منابع غذایی زیادی یافت می شود. زرده تخم مرغ، عدس، شیر، ذرت، جوانه گندم، جگر گوساله، لوبیا سویاو… از منابع آن می باشند. لسیتین زرده تخم مرغ منبع سرشار از فسفاتیدیل کولین می باشد، سویا بیشترین میزان لسیتین را دارد و منبع اصلی آن می باشد.
لسیتین سویا همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی بسیار با ارزش است. در کرم ها، سرم ها، امولسیون ها، تونیک ها، سوفله بدن، ماسک ها قرار داده می شود. در اینجا نقش یک جزء چند منظوره منحصر به فرد را بازی می کند: به عنوان یک ماده فعال، عملکردهای محافظ پوست بالغ و همچنین پوست آسیب دیده و تغذیه شده را بازیابی می کند. علاوه بر این، به وضوح خواص آنتی اکسیدانی را نشان می دهد. به عنوان امولسیفایر، چربی های تشکیل دهنده لوازم آرایشی را به ریز قطرات تبدیل می کند و بافت مورد نظر را به آنها می دهد. این بافت به طور یکنواخت روی پوست پخش می شود و بهتر جذب می شود. ساختار مولکولی فسفاتیدیل کولین مهمترین جز سازنده لسیتین سویا در شکل زیر ارائه شده است:

امولسیفایری: این ماده در آب حلالیت پایینی دارد اما از خاصیت امولسیفایری خوبی برخوردار است. با افزودن آن به شیر باعث کاهش کشش سطحی چربی ها گشته و حل شدن شکر، شکلات و… در آن را تسهیل می نماید.
کنترل ویسکوزیته: لسیتین سویا ویسکوزیته را در مواد (نیمه) مایع کنترل می کند. در تولید شکلات برای کاهش ویسکوزیته از لسیتین یا کره کاکائو استفاده می شود. از لسیتین سویا به مقدار کمتری در کاهش ویسکوزیته استفاده می شود در نتیجه از نظر اقتصادی نیز استفاده از آن به صرفه تر است.
انحلال پذیری: از این ماده در بهبود انحلال پذیری پودر های خوراکی در آب استفاده می شود.
مکمل های غذایی: در تولید بیشتر مکمل های غذایی از لسیتین استفاده می گردد. این امر به دلیل عدم حساسیت زایی، ارزش تغذیه ای و تاثیرات آن بر سلامتی می باشد.
در صنعت نقاشی برای تولید جوهر نقاشی و فرم پوششی محافظت کننده از سطح کاربرد دارد.
در تولید خمیر نانوایی باعث کاهش میزان استفاده از تخم مرغ و چربی است. هم چنین در پایداری تخمیر و افزایش حجم آن موثر است.
لسیتین سویا نوترون در صنایع متنوع کاربرد دارد:
برای حفظ کیفیت لسیتین سویا نوترون توصیه میشود در بستهبندی اولیه، در محیط خشک و خنک با دمای بین ۱۵–۲۵ درجه سانتیگراد و دور از نور مستقیم نگهداری شود. از یخزدگی و قرار دادن در محیطهای با رطوبت بالا خودداری کنید. بستهبندیهای بازشده را در ظروف دربسته نگهداری نمایید.
لسیتین سویا بهطور کلی مادهای ایمن در نظر گرفته میشود؛ اما در صورت استفاده صنعتی یا پردازش، از تماس مستقیم طولانیمدت با پوست و استنشاق گرد و غبار خودداری شود. پیش از استفاده در محصولات نهایی، تستهای حساسیت و انطباق با استانداردهای محلی و بینالمللی (در صورت نیاز) انجام شود. در صورت بارداری یا حساسیت به سویا، پیش از مصرف فرآوردههای حاوی لسیتین، مشورت پزشکی پیشنهاد میشود.
برای سفارش، دریافت آنالیز (COA)، نمونه یا استعلام قیمت بستهبندی و ارسال، با تیم فروش EAZ تماس بگیرید یا از فرم سفارش در صفحه محصول استفاده کنید. ما آماده ارائه مشاوره فنی برای انتخاب مناسبترین نوع لسیتین بر اساس کاربرد شما هستیم.
لسیتین سویا چیست؟
لسیتین یک افزودنی غذایی است که از چندین منبع - یکی از آنها سویا - به دست می آید. به طور کلی به عنوان یک امولسیفایر یا روان کننده، زمانی که به غذا اضافه می شود، استفاده می شود، اما همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان و محافظ طعم استفاده می شود.
لسیتین سویا از چه چیزی ساخته شده است؟
لسیتین سویا از دانه های خام سویا به دست می آید، جایی که روغن سویا با استفاده از یک حلال شیمیایی استخراج می شود. سپس روغن سویا فرآیندی را طی میکند که در آن کاملاً با آب مخلوط میشود تا زمانی که ماده لسیتین هیدراته شود و از روغن جدا شود و سپس خشک شود.
لسیتین سویا (نوترون)