با اشتراک در خبرنامه همیشه از آخرین تخفیفات و رویدادهای مهم ما مطلع خواهید شد
نام های مترادف: سالت پیتر (شوره)، نیتراتین، نیتراتیت، نیتروناتریت، نیتر سودا
خریدار موظف است کلیه دستورالعمل های استعمال مربوطه را مطالعه و با اطلاع کافی آن را خریداری کند.
از بلیعدن، تماس با پوست و استنشاق خودداری کنید.
ارسال به سراسر کشور
تضمین کیفیت کالا
بازگشت کالا به دلیل "انصراف از خرید" در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
بسته بندی : 1 کیلوگرمی بسته بندی : 5 کیلوگرمی بسته بندی : 10 کیلوگرمی
سدیم نیترات یا سالت پیتر با نام علمی Sodium Nitrate، یک ترکیب شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی است که به صورت پودری سفید رنگ و یا کریستالی بی رنگ با بویی شیرین به صورت توده ای و لایه ای همراه با آهک یافت می شود. این ماده شیمیایی با فرمول شیمیایی NaNO3 وجود دارد. معادن فراوان و بزرگی از این ماده در کشور شیلی وجود دارد و به همین دلیل به این ماده شوره شیلی نیز گفته می شود که با شوره پتاسیم نیترات تفاوت دارد. این ماده در شیلی به عنوان طلای سفید نیز شناخته می شود. بیشتر نیترات سدیم در کودها استفاده می شود، جایی که شکل محلول در آب از نیتروژن را تامین می کند. استفاده از آن، که عمدتاً خارج در دنیای غرب است، جذاب است زیرا pH خاک را تغییر نمی دهد. کاربرد عمده دیگر به عنوان مکمل نیترات آمونیوم در مواد منفجره است. نیترات سدیم مذاب و محلول های آن با نیترات پتاسیم پایداری حرارتی خوبی (تا 600 درجه سانتیگراد) و ظرفیت حرارتی بالایی دارند. این خواص برای فرآیندهای حرارتی فلزات و برای ذخیره انرژی حرارتی در کاربردهای خورشیدی مناسب است.
نیترات سدیم یک پودر سفید رنگ است که بسیار محلول در آب است. این ماده به عنوان یک منبع در دسترس از آنیون نیترات (NO3-) است که در چندین واکنش انجام شده در مقیاس صنعتی برای تولید کودها، مواد آتشزا، بمبهای دودزا و سایر مواد منفجره، لعابهای شیشه و سفال، مواد نگهدارنده مواد غذایی مفید است. دیگر نام های این ماده شیمیایی عبارتند از: سالت پیتر (شوره)، نیتراتین، نیتراتیت، نیتروناتریت، نیتر سودا، سدیم جوش شیرین. سدیم نیترات با شماره ثبت سی ای اس اس ۴-۹۹-۷۶۳۱ یافت می شود. ساختار مولکولی سدیم نیترات در شکل زیر ارائه شده است:
نیترات سدیم نیز یک افزودنی غذایی است که به عنوان نگهدارنده و تثبیت کننده رنگ در گوشت و مرغ پخته شده استفاده می شود. تحت شماره E251 فهرست شده است. برای استفاده در اتحادیه اروپا، ایالات متحده و استرالیا و نیوزیلند تأیید شده است. نیترات سدیم را نباید با نیتریت سدیم، که همچنین یک افزودنی و نگهدارنده رایج غذایی است که به عنوان مثال در گوشت های اغذیه فروشی استفاده می شود، اشتباه گرفت.