لطفا چند لحظه صبر نمائید
مشتریان گرامی به علت عدم فعالیت باربری ها ارسال سفارشات تا تاریخ 24 اسفند ماه می باشد پس از آن در صورت ثبت سفارش پردازش سفارشات از تاریخ 14 فروردین ماه خواهد بود

0.0 (0)
بدون دیگاه
بسته بندی :

گارانتی اصالت کالا
ارسال سریع به سراسر کشور
گارانتی برگشت وجه

آماده ارسال

870,000 تومان
موجودی ترکیبی کالا

بسته بندی : 1 کیلوگرمی

معرفی

معرفی و کاربرد ساکارز

ساکارز یک ماده آلی محسوب می شود که دارای مزه شیرین است. این دی ساکارید از ترکیب دو منوساکارید،  گلوکز و فروکتوز ساخته شده است و به طور طبیعی در انواع میوه ها، سبزی ها، لبنیات و غلات وجود دارد. شیرینی آن از فروکتوز کمتر است ولی از گلوکز شیرین تر است. نیشکر و چغندر قند سرشار از ساکارز هستند. در واقع کربوهیدرات هایی که در طی فتوسنتز در برگ ها تولید می شود در ریشه چغندر قند و ساقه نیشکر ذخیره می شوند. به صورت تجاری این دو گیاه منبع تولید این دی ساکارید هستند. برای استخراج آن از نیشکر ابتدا شربت قند نیشکر که حاوی ذرات معلق است را غلیظ می کنند که به رنگ سرخ در می آید و به آن شکر سرخ می گویند. سپس با استفاده از یکسری مواد می توان تصفیه شیمیایی انجام داد. این روش ها شامل تصفیه با استفاده از آهک، دی اکسید گوگرد، اسید فسفریک و دی اکسید کربن است. ​
 

فروش ساکارز

"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی-صنعتی و ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش ساکارز با  بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از معتبرترین منابع چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های  100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید ساکارز

کاربر موظف است پیش از اقدام به خرید این کالا، صفحه قوانین و مقررات وبسایت را مطالعه کند. جهت خرید ساکارز می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ، ایتا، روبیکا با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.

 
مشخصات فنی
CAS Number
57-50-1
نام لاتین
Sucrose
فرمول شیمیایی
C12H22O11
جرم مولکولی
342.30 g/mole
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
پودر سفید
شرکت تولید کننده
نوترون
لطفا چند لحظه صبر نمائید
})();