لطفا چند لحظه صبر نمائید

موجود نیست

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی بازگشت

معرفی و کاربرد روغن آرگان:

درخت آرگان بومی مراکش است و روغن آرگان از هسته‌های آن استخراج می‌شود. روغن آرگان که به طلای مایع نیز مشهور می باشد، هم مصرف خوراکی (غالبا به شکل کپسول) و هم مصرف پوستی دارد. عمده مصرف این محصول در تهیه محصولات آرایشی مانند براق کننده ها، شامپوها، صابون‌ها، اسپری های حالت دهنده و نرم کننده‌ها است. روغن آرگان بسیار غنی از مواد مغذی و ویتامین‌هاست و تاثیرات شگرفی می تواند بر روی پوست، مو و ناخن ایجاد کند.

روغن آرگان سرشار از اسیدهای چرب و انواع مشتقات فنلی است، بنابراین این روغن دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی نیز است. بخش اعظم محتوای چربی روغن آرگان از اسید اولئیک و لینولئیک حاصل می‌شود. تقریبا 29–36٪ محتوای اسیدهای چرب روغن آرگان از اسید لینولئیک یا امگا 6 تشکیل شده است، در نتیجه روغن آرگان منبع خوبی از این ماده مغذی ضروری محسوب می‌شود. علاوه بر این، روغن آرگان منبع غنی از ویتامین E است که برای سلامت پوست، مو و چشم ضروری می‌باشد.
 

فواید و خواص روغن آرگان:

  • کاهش علائم پیری پوست
  • خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی
  • خاصیت ضد سرطانی
  • بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن

فروش روغن آرگان:

"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی است که آماده فروش روغن آرگان با  بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از منابع ایرانی، چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های:  10 میلی لیتر، 25 میلی لیتر، 50 میلی لیتر و 100 میلی لیتر، 250 میلی لیتر و 500 میلی لیتری به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید روغن آرگان:

شما می توانید روغن آرگان را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی "ای آز" در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.
مشخصات فنی بازگشت
شکل ظاهری
مایع
گرید
Reag
شرکت یا کشور تولید کننده
هندی
لطفا چند لحظه صبر نمائید
مقایسه 0 انصراف