لطفا چند لحظه صبر نمائید
مشتری گرامی، در حال حاضر ارسال سفارشات بالاتر از یک میلیون تومان برای کلیه ی شهرهای ایران رایگان می باشد به استثناء کالاهای حجیم، سنگین و مایعات

تویین 20 (پلی سوربات 20) (نوترون) Polysorbate 20 (Extra pure)


0.0 (0)
بدون دیگاه 1 پرسش و پاسخ
بسته بندی :

نام مترادف: پلی سوربات 20

آماده ارسال

480,000 تومان
موجودی ترکیبی کالا

بسته بندی : 1 لیتری

معرفی

معرفی تویین 20

پلی سوربات ها از دسته امولسیفایرها هستند که در برخی داروها و تهیه غذا استفاده می شوند. این مواد اغلب در لوازم آرایشی برای حل روغن های اساسی در محصولات بر پایه ی آب استفاده می شوند. پلی سوربات ها مایعات روغنی مشتق شده از سوربیتان اتوکسیله (مشتق سوربیتول) استری شده با اسیدهای چرب هستند. عمده خرید این ماده برای صنایع غذایی، آرایشی می باشد.

از نظر مولکول، تنها تفاوت بین پلی سوربات 20 و 80، اسید چرب متصل به بخش پلی اکسی اتیلن سوربیتان مولکول استږ این اسید چرب در نوع 20 اسید لوریک و در نوع 80 اسید اولئیک است. با این حال، پلی سوربات 20 در لوازم آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اسیدهای چرب باعث می شود پلی سوربات 20 آب دوست تر باشد و بنابراین توانایی ضعیف تری در امولسیون آب با روغن های سنگین تر نسبت به توئین 80 دارد.

پلی سوربات 20 (نام های تجاری تجاری رایج عبارتند از Kolliphor PS 20، و Kotilen-20) یک سورفکتانت غیریونی از نوع پلی سوربات است که از اتوکسیلاسیون سوربیتان مونولورات تشکیل شده است. پایداری و غیر سمی بودن نسبی آن به آن اجازه می دهد تا به عنوان یک شوینده و امولسیفایر در تعدادی از کاربردهای خانگی، علمی و دارویی استفاده شود. همانطور که از نام آن پیداست فرآیند اتوکسیلاسیون مولکول را با 20 واحد تکراری پلی اتیلن گلیکول ترک می کند. در عمل اینها در 4 زنجیره مختلف توزیع می شوند که منجر به یک محصول تجاری حاوی طیف وسیعی از گونه های شیمیایی می شود. ساختار مولکولی تویین 20 در شکل زیر ارائه شده است:

ساختار مولکولی تویین 20



کاربرد تویین 20

پلی سوربات 20 به عنوان یک عامل مرطوب کننده در قطره های دهان طعم دار مانند قطره یخ استفاده می شود و به ایجاد حس پخش شدن به سایر مواد مانند الکل SD و طعم نعناع کمک می کند. سازمان بهداشت جهانی محدودیت های مصرف روزانه قابل قبول 0 تا 25 میلی گرم استرهای پلی اکسی اتیلن سوربیتان را به ازای هر کیلوگرم وزن بدن پیشنهاد کرده است.

در تکنیک ها و علوم بیولوژیکی، پلی سوربات 20 طیف وسیعی از کاربردها را دارد:
  • به عنوان یک عامل شستشو در ایمونواسی، مانند وسترن بلات و ELISA. این به جلوگیری از اتصال آنتی بادی غیر اختصاصی کمک می کند. در این کاربرد عمده، در رقت های 0.05% تا 0.5% v/v در سالین بافر Tris یا سالین بافر فسفات حل می شود. این بافرها برای شستشو بین هر واکنش ایمنی، حذف مواد ایمونولوژیک غیرمجاز، و در نهایت برای انکوبه کردن محلول‌های ایمونورژنت‌ها (آنتی بادی‌های نشان‌دار) برای کاهش پس‌زمینه غیر اختصاصی استفاده می‌شوند.
  • برای اشباع کردن محل های اتصال بر روی سطوح (به عنوان مثال، برای پوشش دادن میکروپلیت های پلی استایرن، به طور کلی با پروتئین هایی مانند BSA).
  • برای تثبیت محلول پروتئین خالص مشتق شده (PPD) مورد استفاده در تست پوست برای قرار گرفتن در معرض سل
  • به عنوان یک عامل حل کننده پروتئین های غشایی
  • برای لیز سلول های پستانداران، در غلظت 0.05٪ تا 0.5٪ V/V، به طور کلی با سایر مواد شوینده، نمک ها و مواد افزودنی ترکیب می شود.
  • پلی سوربات 20 به عنوان یک ماده کمکی در کاربردهای دارویی برای تثبیت امولسیون ها و سوسپانسیون ها استفاده می شود.


کاربردهای صنعتی و خانگی تویین 60

  • پلی سوربات 20 در بسیاری از برندهای دستمال مرطوب کودک استفاده می شود.
  • پلی سوربات 20 توسط فیلاتالیست ها برای حذف تمبرها از پاکت ها و حذف باقی مانده ها از تمبرها، بدون آسیب رساندن به خود تمبر استفاده می شود.
  • پلی سوربات 20 همچنین به عنوان عامل مرطوب کننده در بیلرهای لاستیکی در صنعت الاستومر استفاده می شود.
  • پلی سوربات 20 به عنوان یک عامل جهت دهنده شکل برای سنتز نانومجموعه های مگنتیت کروی استفاده شده است.
 


تفاوت بین تویین 80 و تویین 20

تنها تفاوت بین پلی سوربات 80 و 20، اسید چرب متصل به بخش پلی اکسی اتیلن سوربیتان مولکول استږ است این اسید چرب در نوع 20 اسید لوریک و در نوع 80 اسید اولئیک است. با این حال، پلی سوربات 20 در لوازم آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اسیدهای چرب باعث می شود پلی سوربات 20 آب دوست تر باشد و بنابراین توانایی ضعیف تری در امولسیون آب با روغن های سنگین تر نسبت به تویین 80 دارد.

 

کاربرد تویین ها در محصولات آرایشی، بهداشتی، دارویی و غذایی

  • حل کننده
  • سورفکتانت
  • همگن کننده
  • امولسیفایر
  • پایدار کننده
  • روان کننده
  • ویسکوز کننده
  • اصلاح کننده ویسکوزیته
  • عامل مرطوب کننده
  • ضد بار الکتریکی ساکن


فروش تویین 20 نوترون

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش تویین 20 در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید تویین 20 نوترون

جهت خرید تویین 20 نوترون می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره 09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را مستقیما از شرکت خریداری کنید.
 
مشخصات فنی
CAS Number
9005-64-5
نام لاتین
Polysorbate 20
فرمول شیمیایی
C58H114O26
جرم مولکولی
1226 g/mole
نام های مترادف
توئین 20
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
مایع ویسکوز بی رنگ
گرید
Extra pure
شرکت تولید کننده
نوترون
لطفا چند لحظه صبر نمائید
پرسش‌های متداول

تنها تفاوت بین پلی سوربات 20 و 80، اسید چرب متصل به بخش پلی اکسی اتیلن سوربیتان مولکول استږ این اسید چرب در نوع 20 اسید لوریک و در نوع 80 اسید اولئیک است. با این حال ، پلی سوربات 20 در لوازم آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اسیدهای چرب باعث می شود پلی سوربات 20 آب دوست تر باشد و بنابراین توانایی ضعیف تری در امولسیون آب با روغن های سنگین تر نسبت به توئین 80 دارد.