لطفا چند لحظه صبر نمائید

پارافین مایع Extra pure (دکتر مجللی) Paraffin


انتخاب بسته بندی :
موجودی ترکیبی کالا

بسته بندی : 1 لیتری بسته بندی : 2/5 لیتری بسته بندی : 5 لیتری بسته بندی : 10 لیتری بسته بندی : 20 لیتری

توضیحات خلاصه

بسته بندی: بطری پلاستیکی

آماده ارسال

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

235,000تومان
نقد و بررسی بازگشت

معرفی و کاربرد پارافین مایع

پارافین مایع یک روغن معدنی به شدت تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی کاربرد بسیار فراوانی دارد. پارافین مایع یک روغن شفاف و بدون بو است که از یک منبع معدنی ، نوعاً  از یک ماده تقطیر شده نفتی بدست می آید. این روغن محصول جانبی تصفیه نفت خام برای تولید بنزین و سایر فرآورده های نفتی است. پارافین، وقتی به صورت جامد یافت می شود، موم نامیده می شود، در حالی که فرم مایع را روغن می نامند. 
 

احتیاط مصرف پارافین مایع

روغن های معدنی تصفیه نشده یا تحت تصفیه کم توسط سازمان های بهداشت جهانی در گروه مواد سرطان زا در گروه ۳ طبقه بندی می شوند، زیرا قرار گرفتن در معرض مزمن این مواد معطر از جمله ترکیبات معطر چند حلقه ای آلکیله (PAC ) می تواند منجر به سرطان پوست شود.
 

فروش پارافین مایع دکتر مجللی

فروشگاه اینترنتی ای آز  فعال در حوزه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی-صنعتی و ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش پارافین مایع در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید پارافین مایع دکتر مجللی

شما می توانید پارافین مایع را با قیمت مناسب در بسته بندی های 50 میلی لیتری، 100 میلی لیتری، 250 میلی لیتری، 500 میلی لیتری، 1 لیتری، 2/5 لیتری، 5 لیتریی و بالاتر از فروشگاه اینترنتی ای آز  تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.

 
مشخصات فنی بازگشت
رنگ
بی رنگ
شکل ظاهری
مایع
گرید
Extra pure
شرکت تولید کننده
دکتر مجللی
لطفا چند لحظه صبر نمائید
لطفا چند لحظه صبر نمائید

یکی از انتقادات به پارافین مایع این است که در واقع پوست را مرطوب نمی کند. مسلماً تقویت سد رطوبت طبیعی پوست بسیار مهم است ، اما بسیاری از پزشکان پوست اعتقاد دارند که احساس رطوبت حاصل از این ترکیب واقعی نیست. بعد از اینکه کسی از محصولی حاوی پارافین مایع استفاده کرد ، احساس نرمی و ابریشمی روی پوست می کند که این احساس در اثر تماس با روغن معدنی روی سطح پوست می باشد و نه بافت واقعی پوست. بنابراین ، برخی معتقدند که اثرات مرطوب کننده این ماده صرفاً یک توهم حسی است. در حالی که پارافین مایع دلیل اصلی احساس لطیف بودن پوست را ایجاد می کند، سدی که در سطح پوست ایجاد می شود به حبس شدن رطوبت در پوست کمک می کند. با این حال ، استفاده از این مایع به طور مستقیم رطوبت پوست را بهبود یا افزایش نمی دهد و فقط وقتی روی پوست قرار بگیرد باعث حبس شدن رطوبت در پوست می شود و مزایای آن برای برخی از انواع پوست کوتاه مدت می باشد.

پارافین خوراکی دارویی که گاهی آن را شربت پارافین هم می نامند ، یک ملین جهت رفع برخی مشکلات سیستم گوارشی نظیر یبوست بخصوص در کودکان و نوزادان است. شربت پارافین دارویی خوراکی ، مایعی نسبتا غلیظ و شفاف بوده و باید فافد هر گونه مواد ته نشین شده و یا رنگ خاصی باشد. شربت پارافین خوراکی یک چربی غیر قابل انحلال در آب است که سبب سهولت در دفع شده و خود به خود از بدن خارج می گردد. البته باید توجه داشت که مصرف این دارو صرفا باید با تجویز پزشک متخصص صورت گیرد زیرا مصرف خود سرانه و بیش از حد آن سبب ایجاد مشکلاتی همچون تحریک پوست ناحیه مقعد کودک ، اسهال ، آسیب به سیستم گوارش و ایجاد اختلال در جذب برخی داروها می شود.

مقایسه 0 انصراف
whatsapp