معرفی و کاربرد نشاسته
نشاسته یا استارچ یا amylum یک کربوهیدارت پلیمری است که از تعداد زیادی واحد های گلوکز متصل به هم توسط پیوند های گلوسیدی تشکیل شده است. این پلی ساکارید توسط اکثر گیاهان سبز به عنوان یک ذخیره ی انرژی تولید می شود. متداول ترین کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی انسان است و مقادیر آن در مواد غذایی نظیر سبب زمینی، گندم، ذرت، برنج و کاساو زیاد است. این کربوهیدرات در فرم خالص خود یک پودر سفید، بدون طعم و بدون بو است که در آب سرد یا الکل حل نمی شود. از دو نوع مولکول شکل گرفته است: آمیلوز مارپیچی و خطی و آمیلوپکتین منشعب. بسته به گیاه، این کربوهیدرات بر اساس وزن معمولا حاوی 20 تا 25 درصد آمیلوز و 75 تا 80 درصد آمیلوپکتین است. گلیکوژن، ذخیره گلوکز حیوانات، یک مدل منشعب تر از آمیلوپکتین است.
در صنعت دارویی، از نشاسته به عنوان یک اکسپیانت ( یک ماده ی غیر فعال که نقش محیط برای دارو یا ماده ی فعال دیگر دارد) به عنوان یک disintegrant قرص یا به عنوان به هم چسباننده استفاده می شود. نشاسته به طور وسیعی در صنایع غذایی، تولید نان، تولید رب و سس به عنوان غلیظ کننده، صنعت کاغذ، تولید چسب و همچنین صنعت نساجی به عنوان آهار پارچه کاربرد دارد.
فروش نشاسته
"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی-صنعتی و ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش نشاسته با بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از معتبرترین منابع چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های: 5 گرمی، 10 گرمی، 25 گرمی، 50 گرمی، 100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
خرید نشاسته
شما می توانید نشاسته را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی "ای آز" در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.