معرفی و کاربرد موم زرد
موم زنبور عسل، موم طبیعی است که توسط زنبور عسل از جنس genus Apis ساخته میشود. این موم توسط ۸ غده تولید موم در قسمت های شکمی زنبورهای کارگر تولید شده که به درون کندو تخلیه میشود. زنبورهای کارگر کندو با جمع کردن آن سلول های قفسه مانند را برای ذخیره عسل و حفاظت از لارو و نوزادان در داخل کندو ایجاد میکنند. از لحاظ شیمیایی، موم زنبور از استرهای اسید چرب و الکل های بلند زنجیره مختلف تشکیل شدهاست. موم زنبور استفادههای کاربردی فراوانی در صنایع غذایی و طعم دهندهها دارد.
فروش موم زرد
"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی-صنعتی و ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش موم زرد با بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از معتبرترین منابع چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های: 5 گرمی، 10 گرمی، 25 گرمی، 50 گرمی، 100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
خرید موم زرد
شما می توانید موم زرد را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی "ای آز" در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.