سدیم استات، نمک
استیک اسید است و نام دیگر آن اتانوات سدیم است. مصارف گسترده ای در صنایع شیمیایی، بتون سازی، غذایی، گرمایشی و .. دارد. این ماده به دو فرم خشک و هیدراته در بازار موجود است. این نمک از واکنش سدیم بیکربنات در سرکه به صورت محلول سدیم استات در آب به دست میآید. به بیان دیگر جوش شیرین با سرکه واکنش میدهد و تبدیل به محلول سدیم استات در آب میشود که با آزادسازی
کربنیک اسید به صورت گاز کربن دیاکسید و آب همراه است.
استات سدیم در صنایع مختلفی کاربرد دارد. در صنایع نساجی، سدیم استات،
سولفوریک اسید را خنثی می کند و به این ترتیب، کیفیت پارچه را افزایش می دهد. در عکاسی، استات سدیم بخشی از محلول ظاهر کننده ی عکس را تشکیل می دهد و مقاومت عکس را بالا می برد. در تولید لاستیک، استات سدیم با جلوگیری از جوشیدن یا گرم شدن بیش از حد لاستیک، به کنترل کلی پروزه کمک می کند. استات سدیم در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده و طعم دهنده عمل می کند. مثلا، استات سدیم به چیپس مزه ی سرکه نمکی می دهد. محلول سدیم استات و
اسید استیک یک محلول بافر تشکیل می دهد که می تواند به طور نسبی، PH را ثابت نگه دارد و از این لحاظ در صنایع نفت و صنعت لوازم ارایشی و بهداشتی کاربرد دارد. همچنین در پزشکی، برای درمان اسید بالای خون و کمبود سدیم به کار می رود. ساختار مولکولی سدیم استات در شکل زیر ارائه شده است:
کاربرد سدیم استات
بیوتکنولوژی: استات سدیم به عنوان منبع کربن برای کشت باکتری ها استفاده می شود. استات سدیم همچنین برای افزایش بازده جداسازی DNA با رسوب اتانول مفید است.
صنعتی: استات سدیم در صنعت نساجی برای خنثی کردن جریان های ضایعات اسید سولفوریک و همچنین به عنوان یک مقاوم در برابر نور در هنگام استفاده از رنگ های آنیلین استفاده می شود. همچنین یک عامل ترشی در دباغی کروم است و به جلوگیری از ولکانیزاسیون کلروپرن در تولید لاستیک مصنوعی کمک می کند. در پردازش پنبه برای پدهای پنبه ای یکبار مصرف، از استات سدیم برای از بین بردن تجمع الکتریسیته ساکن استفاده می شود.
طول عمر بتن: استات سدیم برای کاهش آسیب آب به بتن به عنوان یک درزگیر بتن استفاده می شود، در حالی که از نظر زیست محیطی بی خطرتر و ارزان تر از جایگزین اپوکسی رایج برای آب بندی بتن در برابر نفوذ آب است.
غذا: استات سدیم ممکن است به عنوان چاشنی به غذا اضافه شود. اغلب برای دادن طعم نمک و سرکه به چیپس سیب زمینی استفاده می شود و ممکن است به عنوان جایگزینی برای خود سرکه روی چیپس سیب زمینی استفاده شود زیرا رطوبت را به محصول نهایی اضافه نمی کند. استات سدیم (بی آب) به طور گسترده ای به عنوان یک عامل افزایش دهنده ماندگاری، عامل کنترل pH استفاده می شود. خوردن آن در غلظت کم بی خطر است.
محلول بافر: محلول استات سدیم (نمک پایه اسید استیک) و اسید استیک می تواند به عنوان یک بافر برای حفظ سطح نسبتاً ثابت pH عمل کند. این به ویژه در کاربردهای بیوشیمیایی که در آن واکنشها در محدوده اسیدی خفیف (pH 4-6) وابسته به
pH هستند، مفید است.
فروش سدیم استات تری هیدراته دکتر مجللی
"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی-صنعتی و ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش سدیم استات تری هیدراته با بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از معتبرترین منابع اروپایی در بسته بندی های: 100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
خرید سدیم استات تری هیدراته دکتر مجللی
شما می توانید سدیم استات تری هیدراته را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی ای آز در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.