لطفا چند لحظه صبر نمائید

ساکارز Sucrose

0.0 (0)

موجود نیست

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی بازگشت

معرفی و کاربرد ساکارز:

ساکارز یک ماده آلی محسوب می شود که دارای مزه شیرین است. این دی ساکارید از ترکیب دو منوساکارید،  گلوکز و فروکتوز ساخته شده است و به طور طبیعی در انواع میوه ها، سبزی ها، لبنیات و غلات وجود دارد. شیرینی آن از فروکتوز کمتر است ولی از گلوکز شیرین تر است. نیشکر و چغندر قند سرشار از ساکارز هستند. در واقع کربوهیدرات هایی که در طی فتوسنتز در برگ ها تولید می شود در ریشه چغندر قند و ساقه نیشکر ذخیره می شوند. به صورت تجاری این دو گیاه منبع تولید این دی ساکارید هستند. برای استخراج آن از نیشکر ابتدا شربت قند نیشکر که حاوی ذرات معلق است را غلیظ می کنند که به رنگ سرخ در می آید و به آن شکر سرخ می گویند. سپس با استفاده از یکسری مواد می توان تصفیه شیمیایی انجام داد. این روش ها شامل تصفیه با استفاده از آهک، دی اکسید گوگرد، اسید فسفریک و دی اکسید کربن است. ​
 

فروش ساکارز:

"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی آزمایشگاهی-صنعتی و ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش ساکارز با  بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از معتبرترین منابع چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های: 5 گرمی، 10 گرمی، 25 گرمی، 50 گرمی، 100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید ساکارز:

شما می توانید ساکارز را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی "ای آز" در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.

 
مشخصات فنی بازگشت
CAS Number
57-50-1
نام لاتین
Sucrose
فرمول شیمیایی
C12H22O11
جرم مولکولی
342.30 g/mole
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
پودر سفید
لطفا چند لحظه صبر نمائید
مقایسه 0 انصراف