معرفی و کاربرد روغن ماهی
روغن یا چربی است که از پوست ماهی های روغنی استخراج می شود. گاها نیز این ماده از جگر ماهی های دیگر تولید می شود. این مورد مشابه استخراج روغن کبد ماهی است. از جمله این ماهی ها می توان به شاه ماهی، ماهی تن، آنچوری و ماهی خال دار اشاره کرد. در گذشته، این ماده عمدتاً به عنوان یک ماده مهم در خوراک آبزی پروری و همچنین در خوراک دام مانند طیور و خوک استفاده می شد. اما امروز خواص تغذیه ای و فیزیکی آن باعث شده است که به ماده ای جذاب در رژیم غذایی انسان تبدیل شود.
فواید و خواص روغن ماهی
روغن ماهی در انواع اسیدهای چربی که از آن ها تشکیل شده است منحصربفرد است و منبع عالی از اسیدهای چرب غیر اشباع C20 و C22 امگا ۳ است. همچنین این روغن حاوی چربی امگا ۳ با نام ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) است. پیش سازهای ایکوزانوئید برای کاهش التهاب در بدن کاربرد دارند. همچنین این ترکیب در پیشگیری از بیماری های قلبی و مغزی بسیار موثر است. حدود 30 درصد این روغن از امگا 3 و 70 درصد باقی مانده از سایر چربی ها تشکیل شده است. علاوه بر این، معمولا حاوی مقداری ویتامین A و D نیز است. از دیگر مواد مهم موجود در این روغن، امگا ۶ است که در مقایسه با امگا ۳ مقدار کمتری دارد اما وجود آن در روغن موجب افزایش خواص آن شده است.
فروش روغن ماهی
"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی است که آماده فروش روغن ماهی با بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از منابع ایرانی، چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های: 10 میلی لیتر، 25 میلی لیتر، 50 میلی لیتر و 100 میلی لیتر، 250 میلی لیتر و 500 میلی لیتری به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
خرید روغن ماهی
شما می توانید روغن ماهی را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی "ای آز" در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.