لطفا چند لحظه صبر نمائید
مشتری گرامی، در حال حاضر ارسال سفارشات بالاتر از 1،200،000 تومان برای کلیه ی شهرهای ایران رایگان می باشد به استثناء کالاهای حجیم، سنگین و مایعات

0.0 (0)
بدون دیگاه 1 پرسش و پاسخ

گارانتی اصالت کالا
ارسال سریع به سراسر کشور
گارانتی برگشت وجه

موجود نیست
متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

کالاهای مشابه

معرفی

معرفی اسید اولئیک

اسید اولئیک یک اسید چرب بلند زنجیر با گروه عاملی کربوکسیلیکی است. این ماده یک چربی تک اشباع شده است که برای سلامتی انسان مفید و موثر است. در روغن های حیوانی و گیاهی به وفور یافت می شود. به طوریکه، 55 تا 85 درصد روغن زیتون را این ماده با ارزش تشکیل می دهد. در دوران باستان به دلیل ویژگی های درمانی آن مورد تحسین قرار گرفته است. مطالعات مدرن امروزی به خوبی نشان می دهد که این ماده سطح لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) مضر موجود در خون را کاهش می دهد و در مقابل میزان لیپوپروتئین های با چگالی بالا (HDL) بدون تغییر باقی می گذارد. این ترکیب به مقدار قابل توجهی در روغن های کانولا، کبد ماهی، نارگیل، سویا و بادام یافت می شود. اسید اولئیک روغن زیتون یکی از خالص ترین منابع استخراج آن است. 

در اکثر چربی ها و روغن ها به صورت گلیسرید وجود دارد. در صنایع غذایی برای تهیه کره و پنیر مصنوعی استفاده می شود. همچنین برای طعم دادن به محصولات پخته شده، آب نبات، بستنی و نوشابه استفاده می شود. طبق گزارش انجمن دیابت آمریکا، بیش از 25 میلیون آمریکایی دیابت دارند. علاوه بر این، ۷ میلیون نفر به دیابت تشخیص داده نشده و ۷۹ میلیون نفر دیگر به پیش دیابت مبتلا هستند. در مطالعه‌ای که در فوریه 2000 در مجله پزشکی "QJM" منتشر شد، محققان ایرلند دریافتند که رژیم‌های غذایی غنی از اسید اولئیک باعث بهبود گلوکز پلاسمای ناشتا، حساسیت به انسولین و گردش خون شرکت‌ کنندگان می‌شود. سطوح پایین‌تر گلوکز و انسولین ناشتا، همراه با افزایش جریان خون، کنترل بهتر دیابت و خطر کمتری برای سایر بیماری‌ها را نشان می‌دهد. بنابراین، مصرف غذاهای غنی از اسید اولئیک ممکن است در کنترل این بیماری بسیار مفید باشد.



خواص و ویژگی های اسید اولئیک

اسید اولئیک نوعی اسید چرب غیراشباع است که ساختار مولکولی آن حاوی پیوند دوگانه کربن-کربن است که اسید چرب سازنده اولئین است. این ماده یکی از گسترده ترین اسیدهای چرب غیراشباع طبیعی است. هیدرولیز لیپید نفت می تواند منجر به اسید اولئیک با فرمول شیمیاییCH3(CH2)7CH=CH(CH2)7• COOH شود. اسید اولئیک صنعتی اغلب حاوی 7 تا 12 درصد اسیدهای چرب اشباع شده (اسید پالمیتیک، اسید استئاریک) و مقدار کمی اسیدهای چرب غیراشباع دیگر (اسید لینولئیک) است. این ماده یک مایع روغنی بی رنگ با وزن مولکولی 468/282، نقطه انجماد 13/4 درجه سانتی گراد و نقطه جوش 286 درجه سانتی گراد (13332 Pa) است. در آب نامحلول بوده و در الکل، بنزن، کلروفرم، اتر و سایر روغن های فرار یا روغن پایدار محلول است. با قرار گرفتن در معرض هوا، به ویژه هنگامی که حاوی مقداری ناخالصی باشد، مستعد اکسیداسیون با تبدیل رنگ آن به زرد یا قهوه ای و همراه با بوی تند می شود. در فشار معمولی، در معرض تجزیه دمایی 80 تا 100 درجه سانتیگراد خواهد بود. از طریق صابون سازی و اسیدی شدن روغن های حیوانی و گیاهی تولید می شود. ساختار شیمیایی اسید اولئیک در شکل زیر ارائه شده است:
 
ساختار شیمیایی اسید اولئیک



کاربردهای اسید اولئیک

نمک سرب، نمک منگنز، نمک کبالت آن به عنوان خشک کن های رنگ شناخته می شود نمک آلومینیوم آن می تواند به عنوان عامل آب گریز پارچه و همچنین غلیظ کننده برخی روان کننده ها استفاده شود. هنگامی که اسید اولئیک اپوکسید می شود، می تواند اولئات اپوکسی (روان کننده) تولید کند. پس از قرار گرفتن در معرض کرکینگ اکسیداتیو، می تواند اسید آزلائیک (ماده خام رزین پلی آمید) تولید کند. بنابراین، بعد از هربار مصرف درب آن را کاملا مهر و موم کرده و در جای خشک و خنک و کاملا تاریک نگهداری شود.
از دیگر کاربردهای مهم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تهیه مواد خوراکی
اسید اولئیک به طور طبیعی در منابع غذایی متعددی از جمله روغن های خوراکی، گوشت (مانند گوشت گاو، مرغ و خوک)، پنیر، آجیل، تخمه آفتابگردان، تخم مرغ، پاستا، شیر، زیتون و آووکادو یافت می شود.

داروسازی
این ماده به عنوان یک ماده کمکی در داروسازی و به عنوان یک عامل امولسیون کننده یا حل کننده در محصولات آئروسل استفاده می شود. این ترکیب از پیشرفت آدرنولوکودیستروفی، یک بیماری کشنده که بر مغز و غدد فوق کلیوی تأثیر می گذارد، جلوگیری می کند.

آرایشی بهداشتی
در لوازم آرایشی از آن به عنوان یک عامل پاک کننده و تقویت کننده بافت استفاده می شود. این ماده یکی از اسیدهای چرب پایدارتر است و دارای توانایی منحصر به فردی برای حفظ اثربخشی مواد ظریف تر مانند آنتی اکسیدان ها در برابر تخریب نور و هوا است. اسید اولئیک برای پوست به دلیل حفظ چربی و طراوت پوست بسیار مهم و ضروری است.

نساجی
در برخی از فرمولاسیون ها به عنوان یک افزودنی مهم در محصولات برای درمان خز و چرم استفاده می شود.
از کاربردهای دیگر نیترات روی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    به عنوان ماده روان کننده صنعتی
•    به عنوان عامل پرکننده در تهیه رابرها
•    به عنوان ماده تغییر شکل دهنده در تهیه پلاستیک ها
•    به عنوان عامل تثبیت کننده و پخش کننده رنگ


فروش اسید اولئیک

فروشگاه ای آز فعال در حوزه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی است که آماده فروش اسید اولئیک در بسته بندی های مقرون به صرفه و با کیفیت ممتاز در گریدهای صنعتی و آزمایشگاهی و از برندهای معتبر ایرانی، هندی، چینی و اروپایی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.



خرید اسید اولئیک

جهت خرید اسید اولئیک آزمایشگاهی می توانید از بخش "افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر در وبسایت کنید. از طریق واتس اپ با شماره  09925021003 نیز می توانید کالای مورد نظر را  مستقیما از شرکت خریداری کنید
مشخصات فنی
CAS Number
112-80-1
نام لاتین
Oleic acid
فرمول شیمیایی
C18H34O2
جرم مولکولی
282.468 g/mole
دمای ذوب
13 °C
دمای جوش
360 °C
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
مایع ویسکوز بی رنگ
لطفا چند لحظه صبر نمائید
مقایسه سریع
لطفا چند لحظه صبر نمائید
پرسش‌های متداول

از نظر مولکول ، تنها تفاوت بین پلی سوربات 20 و 80، اسید چرب متصل به بخش پلی اکسی اتیلن سوربیتان مولکول استږ این اسید چرب در نوع 20 اسید لوریک و در نوع 80 اسید اولئیک است. با این حال ، پلی سوربات 20 در لوازم آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اسیدهای چرب باعث می شود پلی سوربات 20 آب دوست تر باشد و بنابراین توانایی ضعیف تری در امولسیون آب با روغن های سنگین تر نسبت به توئین 80 دارد.
        مشتریان گرامی لطفا برای سفارش اسید ها و مایعات، نحوه ی حمل باربری را انتخاب نمایید.         
 
})();