لطفا چند لحظه صبر نمائید

انتخاب بسته بندی :
موجودی ترکیبی کالا

بسته بندی : 20 لیتری

توضیحات خلاصه

نام های متداول: گلیسرول

آماده ارسال از 1 روز کاری آینده
2,500,000تومان
نقد و بررسی بازگشت

معرفی و کاربرد گلیسیرین

یک ترکیب شیمیایی با ساختار پروپان است که در آن سه گروه با گروه هیدروکسی جایگزین شده است. این ماده به صورت مایعی بی رنگ تا قهوه ای، بدون بو، با مزه شیرین، ویسکوز و غیر سمی است. در دسته پلی ال های قرار می گیرد و ساختار آن را می توان در لیپیدهایی به نام گلیسیرید مشاهده کرد. به علت وجود سه گروه هیدروکسی در ساختار آن، کاملا در آب محلول است و طبیعتا جاذب آب و رطوبت هوا است. این ماده ممکن است به عنوان 1و2و3 پروپان تری ال نیز نامیده شود. به دلیل داشتن خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی از آن به طور گسترده ای در درمان های زخم و سوختگی استفاده می شوداز دیگر کاربردهای آن به عنوان یک نشانگر موثر برای درجه بندی بیماری کبد است. از این ماده به عنوان شیرین کننده در صنایع غذایی و به عنوان ماده مرطوب کننده در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود.

گلیسرول به‌طور گسترده در تولید محصولات مراقبت از مو، شامپوها، صابون‌ها و کرم‌های آرایشی برای ایجاد نرمی، صافی و یک دستی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل رایحه دار کردن، نرم کنندگی مو، کاهش ویسکوزیته و… نیز در این صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. در صابون های شفاف معمولا تا حدود 15 الی 20 درصد مورد استفاده قرار می گیرند و می تواند موجب مرطوب سازی پوست شود. گلیسرول به عنوان سومین ماده ی پر کاربرد در محصولات آرایشی بعد از آب و رایحه ها می باشد و در بیش از 23366 محصول آرایشی استفاده می شود.معمولا این ترکیب را می توان در کرم های زیر چشم، رژ لب ها، رنگ موها ، صابون ها، مواد شوینده و… مشاهده نمود. کاربرد در تولید کف‌پوش‌های ساختمان، گریس‌ها، رنگ‌ها و حلال‌های شیمیایی از دیگر مزایای این محصول هستند.
 

فروش گلیسیرین

فروشگاه ای آز فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی است که آماده فروش لسیتین سویا با  بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، دارویی، غذایی و صنعتی از منابع ایرانی، چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های: 50 میلی لیتری، 100 میلی لیتری، 250 میلی لیتری، 500 میلی لیتری، 1 لیتری، 2/5 لیتری، 5 لیتریی و بالاتر به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید گلیسیرین

شما می توانید گلیسیرین را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی ای آز در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.
مشخصات فنی بازگشت
CAS Number
56-81-5
نام لاتین
Glycerol
فرمول شیمیایی
C3H8O3
جرم مولکولی
92.094 g/mole
نام های مترادف
گلیسرول
چگالی
1.26 g/mL
دمای ذوب
17.8 °C
دمای جوش
290 °C
رنگ
بی رنگ
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
مایع
توضیحات
فله ای
لطفا چند لحظه صبر نمائید
مقایسه 0 انصراف