لطفا چند لحظه صبر نمائید

متیل پارابن

برند: مرک
0.0 (0)

توضیحات خلاصه

نگهدارنده ی ضد میکروبی

موجود نیست

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی بازگشت
متیل پارابن به عنوان نگهدارنده از رشد باکتری و قارچ در محصولات آرایشی، بهداشتی و غذایی استفاده می شود. نام دیگر آن نپاژن است و باعث افزایش ماندگاری محصولات می شود. از نظر شیمیایی متیل پارابن، استر ۴- هیدروکسی بنزوات است که از اتصال و تراکم گروه کربوکسی متعلق به اسید ۴-هیدروکسی بنزوئیک با متانول حاصل می شود.

متیل پارابن، پودری سفید رنگ با بوی ضعیف است که در PH 3 تا ۸ فعال و پایدار است و در مرطوب‌ کننده‌های پوست، شامپو، سایه ‌چشم، کرم‌های ضد آفتاب، محصولات مراقبت از مو،  لوسیون ها ، محصولات اصلاح صورت و بدن و همچنین متیل پارابن در خمیر دندان بغیر کرم  نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
مشخصات فنی بازگشت
CAS Number
99-76-3
نام لاتین
Methylparaben
فرمول شیمیایی
C8H8O3
جرم مولکولی
152.149 g/mole
نام های مترادف
Methyl 4-hydroxybenzoate
محلولیت
محلول در آب
طول موج جذبی
255 nm
لطفا چند لحظه صبر نمائید

یک بررسی با هدف تعیین اثر مصرف روزانه متیل پارابن روی پوست نشان داد پارابن ها توانایی تکثیر سلول های کراتینوسیت (سلول های تولیدکننده کراتین) را کاهش می دهد هم چنین ریخت شناسی سول را تغییر داده و ساخت نوع خاصی از کلاژن را کاهش می دهد. مطالعه دیگری نشان داده واکنش پارابن روی پوست با اشعه UVB منجر به پیری پوست ، آسیب DNA و سرطان می شود.
مقایسه 0 انصراف