لطفا چند لحظه صبر نمائید

پارافین مایع Paraffin

برند: مرک
0.0 (0)

موجود نیست

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی بازگشت
پارافین مایع یک روغن معدنی به شدت تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی کاربرد بسیار فراوانی دارد. پارافین مایع یک روغن شفاف و بدون بو است که از یک منبع معدنی ، نوعاً  از یک ماده تقطیر شده نفتی بدست می آید. این روغن محصول جانبی تصفیه نفت خام برای تولید بنزین و سایر فرآورده های نفتی است.

پارافین ، وقتی به صورت جامد یافت می شود ، موم نامیده می شود ، در حالی که فرم مایع را روغن می نامند. 
 

احتیاط:

روغن های معدنی تصفیه نشده یا تحت تصفیه کم توسط سازمان های بهداشت جهانی در گروه مواد سرطان زا در گروه ۳ طبقه بندی می شوند ، زیرا قرار گرفتن در معرض مزمن این مواد معطر از جمله ترکیبات معطر چند حلقه ای آلکیله (PAC ) می تواند منجر به سرطان پوست شود.

 
مشخصات فنی بازگشت
رنگ
بی رنگ
شکل ظاهری
مایع
لطفا چند لحظه صبر نمائید

یکی از انتقادات به پارافین مایع این است که در واقع پوست را مرطوب نمی کند. مسلماً تقویت سد رطوبت طبیعی پوست بسیار مهم است ، اما بسیاری از پزشکان پوست اعتقاد دارند که احساس رطوبت حاصل از این ترکیب واقعی نیست. بعد از اینکه کسی از محصولی حاوی پارافین مایع استفاده کرد ، احساس نرمی و ابریشمی روی پوست می کند که این احساس در اثر تماس با روغن معدنی روی سطح پوست می باشد و نه بافت واقعی پوست. بنابراین ، برخی معتقدند که اثرات مرطوب کننده این ماده صرفاً یک توهم حسی است. در حالی که پارافین مایع دلیل اصلی احساس لطیف بودن پوست را ایجاد می کند، سدی که در سطح پوست ایجاد می شود به حبس شدن رطوبت در پوست کمک می کند. با این حال ، استفاده از این مایع به طور مستقیم رطوبت پوست را بهبود یا افزایش نمی دهد و فقط وقتی روی پوست قرار بگیرد باعث حبس شدن رطوبت در پوست می شود و مزایای آن برای برخی از انواع پوست کوتاه مدت می باشد.

پارافین خوراکی دارویی که گاهی آن را شربت پارافین هم می نامند ، یک ملین جهت رفع برخی مشکلات سیستم گوارشی نظیر یبوست بخصوص در کودکان و نوزادان است. شربت پارافین دارویی خوراکی ، مایعی نسبتا غلیظ و شفاف بوده و باید فافد هر گونه مواد ته نشین شده و یا رنگ خاصی باشد. شربت پارافین خوراکی یک چربی غیر قابل انحلال در آب است که سبب سهولت در دفع شده و خود به خود از بدن خارج می گردد. البته باید توجه داشت که مصرف این دارو صرفا باید با تجویز پزشک متخصص صورت گیرد زیرا مصرف خود سرانه و بیش از حد آن سبب ایجاد مشکلاتی همچون تحریک پوست ناحیه مقعد کودک ، اسهال ، آسیب به سیستم گوارش و ایجاد اختلال در جذب برخی داروها می شود.

مقایسه 0 انصراف