لطفا چند لحظه صبر نمائید

اسید سیتریک خشک Citric acid


توضیحات خلاصه

جوهر لیمو، اسید سیتریک بدون آب

موجود نیست

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی بازگشت

معرفی اسید سیتریک خشک:

اسید سیتریک به عنوان مکمل و افزودنی در صنایع غذایی استفاده می شود. آن یک اسید ضعیف است و باعث ایجاد طعم ترش در مرکبات، گوجه فرنگی و ... می شود.  اسید سیتریک یکی از تعداد زیادی متابولیت است که توسط گونه های آسپرژیلوس تولید می شود. اسید سیتریک خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز در برابر ویروس ها و باکتری ها دارد. pH اسیدی این ماده آنرا تبدیل به یک ماده نگهدارنده مفید کرده است. از آنجا که بسیاری از باکتری ها قادر به رشد در محیط اسیدی نیستند، اسید سیتریک اغلب به عنوان نگهدارنده به مربا، ژله، آب نبات، کنسرو و حتی محصولات گوشتی اضافه می شود.
 

کاربردهای اسید سیتریک:

  • افزودنی در مواد غذایی یرای تقویت طعم و مزه
  • افزودنی به محصولات آرایشی بهداشتی
  • شار لحیم کاری
  • تولید فیلم عکاسی
  • از بین بردن رسوبات آهکی از دیگهای بخار
  •  تصفیه آب
  • جلوگبری کننده از سم بوتولیسم در کنسروها
  •  آبکاری و برنزه سازی چرم
  • داروسازی و پلیمر
  • خوراک دام

فروش اسید سیتریک:

"ای آز" فروشگاهی فعال در حوزه فروش اینترنتی مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی-پژوهشی می باشد که آماده فروش اسید سیتریک با  بهترین قیمت و کیفیت ممتاز در گرید های مختلف آزمایشگاهی، غذایی و صنعتی از منابع ایرانی، چینی، هندی و اروپایی در بسته بندی های: 5 گرمی، 10 گرمی، 25 گرمی، 50 گرمی، 100 گرمی، 250 گرمی، 500 گرمی، 1 کیلو و 25 کیلویی به پژوهشگران، دانشگاهیان، صنایع و کارخانجات است.
 

خرید اسید سیتریک:

شما می توانید اسید سیتریک را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی "ای آز" در بسته بندی های متنوع تهیه کنید. برای این منظور، از بخش " افزودن به سبد خرید" اقدام به ثبت سفارش کالای مورد نظر بکنید.
مشخصات فنی بازگشت
CAS Number
77-92-9
نام لاتین
Citric acid
فرمول شیمیایی
C6H8O7
جرم مولکولی
192.123 g/mole
نام های مترادف
جوهر لیمو
چگالی
1.665 g/mL
دمای ذوب
156 °C
دمای جوش
310 °C
رنگ
سفید
محلولیت
محلول در آب
شکل ظاهری
جامد
لطفا چند لحظه صبر نمائید

در صورت تماس طولانی مدت، این مواد موجب آسیب به پوست، چشم، دندان و درد معده، مشکلات آلرژیک و تنفسی، درد مفاصل، تورم، حالت تهوع و استفراغ می شود. بعد از مصرف این ماده اگر بیماری های کلیوی، قلبی، فشارخون بالا، سابقه حمله قلبی، مشکلات ادرار، ورم یا اسهال دارید، به پزشک خود مراجعه کنید.

اسید سیتریک برای تنظیم سطح pH کرم ها، لوسیون ها و ژل ها اضافه می شود تا با سطح pH طبیعی پوست ما مطابقت داشته باشد. هنگامی که به صورت موضعی روی پوست اعمال می شود، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و به پنهان کردن علائم پیری کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در این اسید به ترمیم پوست و تقویت غدد خونی کمک می کنند.
مقایسه 0 انصراف